Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2004, 22:17   #16
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angel of Death
Ale przecież odkrycie jak zrobić np. desert questa jest cholernie trudne , nie wiem jak to można zrobić wogóle nic nie wiedząc . Przecierz trzeba pojść w x miejsce w x osób wziąć x rzeczy i jeszcze z tymi rzeczami coś tam zrobic .
Eh nowedług mnie to nie do zrobienia Zresztą desert quest to jest łatwy. A np. taki Banshe quest to juz kompletnie nie wiem jak to można by było wykonać nic nie wiedząc ( heh troche to zagmatwałem )
Teraz powiem ci coś co was wszystkich może zszokować:
Desert questa (Vocation quest) wykonało tak naprawde około 1% (słownie: jeden) graczy którzy go wogule zrobili. Dlaczego??, poniewarz każdy kto "wie" jak go wykonać wykonuje tylko drugą część questa gdzie zdobywamy nasze cud itemki (money). Istnieje część pierwsza, w ów części zdobywamy pare kamyczków, i innych mniej cennych itemków oraz pewną, ważną książke. To w tej książce pisze gdzie jest ten pokojik (nie dokładnie ofkors), co trzeba mieć i w ile osób trzeba iść, a nie, ktoś przypadkiem znalazł pokojik i przypadkiem mu to się udało wykonać.

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem