Dokładnie się z tobą zgadzam Kiperr. Wy patrzycie na to troszke samolubnie. Ktoś nakręci filmik np. necro hunt, hero hunt, GS solo i zaraz komentarze, że film nudny, ty takie wyczyny to robiłeś x-lvli temu i to solostyle w plate secie. Są napewno na tym forum osoby, które nigdy nie widziały necro, hero ani nie biły GSa ponieważ nie mają lvlu, ich umiejętności są zbyt słabe ... albo powód bardziej prozaiczny .. nie mają PACCa więc do niektórych potworków nie mają dostępu. Na tym forum niestety jest tak, że ze skrajności w skrajność .. albo jest komentarz "super omg wypas jesteś boski" albo "beznadzieja jesteś ciota idź się schowaj". Krytykować też trzeba umieć .. kiedyś słyszałem coś mądrego : "Chwal publicznie, krytykuj w cztery oczy .. ". Wy zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu -> on zabrał mi łopatke, ja zamiast mu wytłumaczyć aby mi oddał to go zdziele wiaderkiem po głowie .. i zaraz kłutnie i wyzwiska na forum.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
|