@Hoomik:
W poprzednim sezonie nasza kadra była mocno ograniczona przez kontuzje, nie było Henry'ego. A pomimo tego w Carling Cup, grając samymi dzieciakami jako pierwsi strzeliliśmy gola Chelsea. Wyniki z 'wielkimi' drużynami w lidze mówią same za siebie. Większość to zwycięstwa i remisy, choć porażka Liverpoolem naprawdę bolało. My nie potrzebujemy spektakularnych transferów jak np. Liverpool który sprowadził Babela i Torresa. Wenger znajdzie taki sam talent tylko, że o połowę tańszy i młodszy... Zrozum, że u nas nie grają nazwiska. Możesz śmiać się z Hleba i Walcotta, ale to naprawdę świetni zawodnicy którzy pokażą co potrafią.
@Doom Terror:
Fabregas w wieku 18 lat grał już lepiej niż Xavi. Teraz ma bodaj 20. Ma fantastyczny przegląd boiska, boskie podania, gra niezwykle inteligentnie. Wybacz, ale takie cechy sprawiają, że Fabregas jest najlepszym rozgrywającym przynajmniej w Europie.
@Thomisson:
Fakt, ale gdyby Rosicky grał w środku nie byłoby miejsca dla Gilberta, który też w składzie potrzebny. A na skrzydle wcale aż tak bardzo się nie marnuje.
@Edit:
Byłbym zapomniał - Ljungberg w West Hamie. A mówił, że choćby z szacunku do kibiców nie przejdzie do żadnego innego angielskiego klubu... No cóż, poradzimy sobie i bez niego, mam nadzieję, że to skłoni Wengera do ściągnięcia np. Wrighta-Fillipsa z Chelsea.
@Down:
Dla mnie Pirlo nie jest najlepszym rozgrywającym. Podania Fabregasa są także doskonałe, a na dodatek ma fenomenalny przegląd boiska i doskonale wie jak wykorzystać każdy centymetr boiska. I nie zrozum mnie źle, ale ja po prostu nie trawie Włochów i ich skorumpowanej ligii i nigdy nie przyznam, że Pirlo jest najlepszym rozgrywającym (bo nie jest).
Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-07-2007 o 10:20.
|