Anty Trolles Stuff
Niszczy trolle takie jak wy !
*.*
radeuszysko;1563070]miecz trojga zła
atak-100
def.-200
opis : miecz jaest prawie nie do zdobycia nie ma możliwosci żeby wypadł z jakiegos potworka.Mozna go zdobyc jedynie raz na 100 lat gdy w nieznanym przez nikogo pomieszczeniu pojawia sie trujka zła som to Vermitor(ojciec Son of vermitora) Crused fead ( pelna wersja hand of crused feat) i blue demon ( widzialem go na youtubie czy ktos mi powie czy to istniejs czt tlko istnalo?)
Gdy zabijemy trujke zla w ich cialach znajdziemy częsci tego miecza ale nie bendzie jeszcze jednej trzeba wienc znalezc wszystkie inne miecze ( te wymienione na forum tes) , miec je wszystkie przy sobie ( sam nie wiem jakim cudem) i uzycz specjalnego zaklencia dostempnego tyko dla knightuw ktuze mozna kupic na ukrytej wyspie ,,wyspa zla'' po drodze do npc napotkamy wszystkie potwozy z tibi i zeby mozna bylo wejsc do npc cza je wszystkie ubic
czar zwie sie ,, dead tridium '' ( wiem wiem gupia nazwa) a do npc czeba napisac
,,hehonitomytosmietobzdieto'' i zaplacie 100000000000000000 crystal coins
czar zabiera 10000000 mana i jest dostempnu od 100000 poziomu ( hyba nie chce mi sie liczyc ile cza leweli zeby miez tyle mana) uzywamy czru i t tych wszystkich mieczy i 3 czaensci robi sei nasz wymazony miecz trojga zła
(wiem ze przynudzam nie musicie pisac)

[/quote]
Radeyszko radze jebnięcie sie w łeb czymś twardym