@Thero
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Oczywiście wg ciebie to żadna obraza. Ja bym się jednak poczuł obrażony na miejscu Glamriego. Odniosłem dziwaczne wrażenie, że chciałeś go obrazić, z tym, że jednak nie do końca.
|
to w koncu chcialem czy nie? Zamieszczajac swoje zdjecie musi liczyc sie z komentarzami, rowniez takimi, ktore moga mu sie nie spodobac. Co wcale nie znaczy ze ktos stara sie go obrazac.
Cytuj:
Afery? Teraz to ja mógłbym napisać coś w stylu "pokaż mi, gdzie napisałem, że doszukuję się afery?". Po przeczytaniu postów pod twoim założyłem, że tak mogłoby być, a bezmyślny flame war składający się z postów takich jak ten, który napisał __DARK_SVEN__ mi się nie marzy.
|
no ok, moze i zle zrozumialem twojego posta
Cytuj:
(Ach, chciałoby się. Miło by było choć raz zapobiec rzece spamu w wykonaniu pseudo-elyty ;p)
|
jedyna sluszna lista elity jakis czas temu zostala opublikowana, jej zawartosc jak do tej pory sie nie zmienila
Cytuj:
Ja uważam, że chciałeś go obrazić, ty zaprzeczasz - dyskusji z tego nie będzie.
|
oczywiscie ze nie bedzie, bo uwazam, ze mimo wszystko lepiej wiem jaki byl zamiar MOJEGO posta
Cytuj:
Nie jestem typem małego hipokryty. Jak już pisałem: "ch*j mnie to obchodzi" (dot. postów w relacji Glamri-Slythia).
|
mnie rowniez ten "zwiazek" g*wno obchodzi, dlatego nie mam ochoty czytac o nim w prawie kazdym temacie do jakiego zajrze
@Atimcia
Cytuj:
Większość z Was bierze sobie głęboko do serca co tu przeczyta.
Zostałam zle zrozumiana w pewnym temacie i teraz ircowa elyta (padawany ........) będą myślały/myślą,że chodzę z zadartym nosem po sam sufit.
Cóż nie będę nad tym ubolewać, skoro oceniacie ludzi ich nie znając.
To,że ktoś ocenił ZDJĘCIE tak jak ocenił nie oznacza,że reszta ircowiczów musi po nim skakać
|
ale tak ogolnie to o co ci teraz chodzi?
Cytuj:
Tak więc proponuję podejść do tych wszystkich komentarzy z przymrużeniem oka.
|
So it is written, so it shall be done - (c) by Al Bundy
Cytuj:
a jaką macie pewność,że Glamri i Slythia to para?
może lubią się z Was nabijać i sobie wzajemnie słodzić?
|
jezeli robia to nagminnie specjalnie po to, zeby sie ponabijac, wtedy chyba podchodzi to pod spam i zlamanie regulaminu, prawda, pani moderator?
Z mojej strony to chyba EOT, mam ciekawsze rzeczy do roboty niz tlumaczenie swoich racji na forum internetowym