Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
to w koncu chcialem czy nie?
|
Skąd mam wiedzieć? Ja tylko piszę jak odbieram twojego posta, a nie stwierdzam jakie miałeś intencje. Napisałem zresztą, że odniosłem "dziwaczne" wrażenie (i na tym polega właśnie jego dziwaczność, że nie mogę zrozumieć twoich intencji).
Cytuj:
Zamieszczajac swoje zdjecie musi liczyc sie z komentarzami, rowniez takimi, ktore moga mu sie nie spodobac. Co wcale nie znaczy ze ktos stara sie go obrazac.
|
Pewnie.
Cytuj:
jedyna sluszna lista elity jakis czas temu zostala opublikowana, jej zawartosc jak do tej pory sie nie zmienila 
|
Za to EliteWannabe nadal się powiększa, niestety.
Cytuj:
oczywiscie ze nie bedzie, bo uwazam, ze mimo wszystko lepiej wiem jaki byl zamiar MOJEGO posta
|
A ja jedynie napisałem jakie odniosłem wrażenie (więc tu też wszystko się zgadza).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesterkaa
coraz bardziej DZIWNI mi sie wydajecie O_o z biegiem czasu jak sie na to patrze to nie rozumiem tych wszystkich "klotni" ; o Strach niedlugo bedzie tutaj jakiegokolwiek posta napisac w obawie, ze ktos zaraz kogos zjedzie ; [[[
|
Wakacje, a za oknem deszcz.. to i się ludziom nudzi... :'p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
Jeśli myślisz, że się tym podniecam, to albo jesteś głupi, albo nie wiesz co to ironia...
|
Albo nie wiem, co to ironia, albo to ty jesteś głupi.
@Atimcia
Mała dyskusja z nudów jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Zresztą nie wiem, kto tu cokolwiek bierze zbyt serio. ;<