Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2007, 15:28   #3007
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik Pokaż post
to w koncu chcialem czy nie?
Skąd mam wiedzieć? Ja tylko piszę jak odbieram twojego posta, a nie stwierdzam jakie miałeś intencje. Napisałem zresztą, że odniosłem "dziwaczne" wrażenie (i na tym polega właśnie jego dziwaczność, że nie mogę zrozumieć twoich intencji).
Cytuj:
Zamieszczajac swoje zdjecie musi liczyc sie z komentarzami, rowniez takimi, ktore moga mu sie nie spodobac. Co wcale nie znaczy ze ktos stara sie go obrazac.
Pewnie.
Cytuj:
jedyna sluszna lista elity jakis czas temu zostala opublikowana, jej zawartosc jak do tej pory sie nie zmienila
Za to EliteWannabe nadal się powiększa, niestety.
Cytuj:
oczywiscie ze nie bedzie, bo uwazam, ze mimo wszystko lepiej wiem jaki byl zamiar MOJEGO posta
A ja jedynie napisałem jakie odniosłem wrażenie (więc tu też wszystko się zgadza).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesterkaa Pokaż post
coraz bardziej DZIWNI mi sie wydajecie O_o z biegiem czasu jak sie na to patrze to nie rozumiem tych wszystkich "klotni" ; o Strach niedlugo bedzie tutaj jakiegokolwiek posta napisac w obawie, ze ktos zaraz kogos zjedzie ; [[[
Wakacje, a za oknem deszcz.. to i się ludziom nudzi... :'p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
Jeśli myślisz, że się tym podniecam, to albo jesteś głupi, albo nie wiesz co to ironia...
Albo nie wiem, co to ironia, albo to ty jesteś głupi.
@Atimcia
Mała dyskusja z nudów jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Zresztą nie wiem, kto tu cokolwiek bierze zbyt serio. ;<

Ostatnio edytowany przez Thero - 24-07-2007 o 15:30.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem