@Vanessa
No comment...( Co mi przyjdzie z konwersacji z Moderatorem? Moderator podobno ma zawszę rację...

)
@Rankor
"Meteora smiejsze sie ze ma 10 lat a jestes niewiele starszy -.-„ – to zdanie mnie dobiło...
1. Cóż niby miało oznaczać „smiejsze” ?
2. Cóż niby miało oznaczać „ jestes niewiele starszy” ? – wydaje mi się, że słowo „ Meteora” jest r.ż ( rodzaju żeńskiego) – czyż nie ? Gdybyś chciał włączyć mój profil dowiedziałbyś się, że data moich urodzin to :21.12.1991r. z czego wynieść można że jestem nieco starsza niż Ci się wydaje...
2 @ Rankor
„Zwykła literówka”- ja w swoich postach nie mam literówek bądź jest ich śladowa ilość...
Mnie to nie wali bo zwracasz się do mnie , a nie do kogoś innego – takie pomyłki są wyłącznie brakiem szacunku dla innych ludzi...
Najpierw sugerujesz, że mu „pojechałam” później, że „w wieku 10 lat wszystko co zrobisz SAMEMU wydaje sie e jest piekne -.-" a następnie „A czego ty kur*a spodziewalas sie po rysunku 10-letniego dzieciaka w paincie za pomoca pedzla???”- to nie logiczne co Ty tutaj piszesz najpierw pomyśl człowieku, zastanów się nad tym, a nie wypisujesz jakieś bzdury...
Ciągle mówmy o wieku, a co ma wiek do gadania ? Ważne jest to co ten, może i niepełnoletni człowiek ma do przekazania innym...
Czy ja tu piszę, że myślę że jestem dorosła ?
Trochę Ci się liczby pomyliły...-.-
Sory ale co ma dojrzewanie do pisania postów na tym forum ?