Dmg Pala A Knighta....
Mam do was pytanie. Jakie jest wasze zdanie na temat dmg Palka Knighta chodzi mi o porownanie. Zmartwilo mnie pewne zjawisko na huncie. Jestem 40 Knightem ze skillami (wciaz rosna) 85/85. Huntowalem na dl-kach&dragony z Palkiem 31lvl 74 Dist ktory dzierzyl Royal Spiry. Uderzal on srednio okolo 150 co mnie dziwilo gdyz zdazaly sie czesto hity 170+ a nawet 211. Moje hity na full atack z Fire Axa ktory ma wiecej ataku od Royal Spirow byly nieznacznie lepsze czyli cos kolo 155 best hit 228 byl. Roznica w skillu pomiedzy nami byla dosc spora a zawsze bylo iz palki nieco slabiej uderzali od knightow. A teraz co wynika z tego co napisalem? Wiec powiedzcie czy Pale teraz mocniej uderzaja od knighta? I czy zalozmy jest knight 50lvl skille 90/90 (f axe) i Pal 50lvl 90 dist (Royal spiry) ktory z nich bedzie mocniej uderzal? A jesli moje obawy sie potwierdza iz pale mocniej bija to wtedy jest nie fer gdyz oni moga uciekac uderzajac tak jak albo i mocniej od knightow? Cos tu nie gra... Owszem up Dobry ale wg mnie Pale zostaly za bardzo wzmocnione. Bez kitu spojrzcie na high lvl pale ich hity i exp na dzien. I po za tym sa Assasin Stary. Ogolnie moim zdaniem Pale dostaly za duzo a magowie ciut za bardzo oslabienie. To jest moje zdanie i tylko pytanie. Wiec jak mozecie wypowiedzcie sie na w/w watek.