Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorment1
Zna ktos jakies miejsce gdzie small stonsow mozna znalezc w ogromnych ilosciach ? Oczywiscie wiem, ze SPAWN GOBLINOW bedzie najlepszy ale chodzi mi raczej o taki, gdzie nie chodzi za duzo palkow zbierajacych kamienie, a goblinow jest sporo  Speary troszke za duzo waza jak dla mnie, gdyz nie trenuje nigdy blisko depo zeby w razie skonczenia sie spearow wrocic po wiecej, a teraz kiedy wszyscy chca miec jak najwiecej spearow, wrzucanie ich do baga i
popychanie na train-spot moze byc.. hmm "niebezpieczne" dla spearow  Mialem
juz pare sytuacji kiedy high lvl palek kradl mi spearsy .. nie kumam po co taki 90 rp kradnie 31 lvlowi speary, tak jakby kasy niemial na speary... ehh
|
Więc small sotne można znaleść w Femor Hills jak sie idzie z kazo do carlin przed tym małym mostkiem idziesz w >>>> i tam do końca i poznajesz tereny jest tam ich dużo choć też czasami pekerzy ale nooby same jakieś 20lvl max a co do skilwania doskiluj sobie spirami do 50-60 a dalej exp do 25lvl (adori gran) i skilowanie do 70 normlanie albo jak masz kase i kamienie do 80. Po 1 po co tracić 10k na bag kamieni jeżeli nie bedziemy trafiać i włączy nam sie blokada na ileś tam ciosów nam skilk nie będzie szedł ja osobiście mam 65 dista i do tego dista treniłem spirami na 2 monkach i teraz dopiero zaczynam kamieniami a jak skilujesz kamieniami i chcesz mieć dużego dita i nie obchodzi cie shield to najelpiej na full atak (kamieniami ) bo spirami za szybko zjedziesz monka na red i to by było wszystko oczywiście mógłbym tutaj pisać w nieskończoność ale nie będe tutaj nikogo zanudzał
Ciał

P.S. mam nadzieje że sie przydałem