Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2007, 00:29   #244
Sck
Użytkownik Forum

Sck's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mitzak
Profesja: Elder Druid
Gildia: :(
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 13/15
Poziom mag.: 4
Domyślny

@Xaem~
Widac jak bardzo jestes zakompleksionym dziadkiem, powinienes chyba juz dawno przestac grac. Tak mam sie komu podlizywac, na pewno Mengirtowi, ktorego znam z czasow gdy nie widzialem nic potezniejszego od dwarfa guarda mym paladynem. Nie wiesz, a gadasz. Nie bede sie znizal nawet do twojego poziomu, bo nie bawi mnie wyzywanie ludzi. Moglbys chociaz udawac madrego na te swoje stare lata.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Driger Pokaż post
Zdarza sie ..

Mnie sck jedno ciekawi .. czy ty z virazem macie sie zamiar fragowac na battle i na wojnie wogole ? Bo jezeli dobrze pamietam to sie dosc qmplowaliscie bo gdzie nie przeszlem to byles ty z virazem i antyadamem chyba .. macie sie zamiar fragowac czy przez gre i wojnie koniec qmpelstwa ? xD

Z Virazem jestesmy dalej dobrymi kumplami, dalej gadamy nic sie nie zmienilo. Tibia to tylko pare pixeli, nie zapominaj o tym. A to ze Dan, tzn terazniejszy owner Antyadama cos odwala to juz co innego. Jak dla mnie to nawet Viraz moze miec i fraga kiedys na mnie, nie zmieni to faktu ze dalej bedziemy dobrymi kumplami. To tak jak bys plakal ze kolega w CSa byl po przeciwnej stronie niz ty.
Sck jest offline