Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2007, 01:36   #246
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sck Pokaż post

Z Virazem jestesmy dalej dobrymi kumplami, dalej gadamy nic sie nie zmienilo. Tibia to tylko pare pixeli, nie zapominaj o tym. A to ze Dan, tzn terazniejszy owner Antyadama cos odwala to juz co innego. Jak dla mnie to nawet Viraz moze miec i fraga kiedys na mnie, nie zmieni to faktu ze dalej bedziemy dobrymi kumplami. To tak jak bys plakal ze kolega w CSa byl po przeciwnej stronie niz ty.
Dzieki ze mi powiedziales ze tibia to kilka pixeli i zebym nie zapominal .. naprawde nie wiedzialem .. myslalem ze to moje drugie RZycie .. xP

A tak serio nie zapomniam i nie zaponialem bo jak sie logne na tydzien kilka godzin zeby pogadac to tyle .. nie jestem dzieckiem neo ktore poza swoja postacia nie widzi niczego innego i przyslania caly bozy swiat mi ..

spytalem o viraza bo myslalem ze poprostu chcesz wbic 100+ lvl i przylaczyc do vu a embraced bylo tylko gildia ktora sie wyslurzyles .. dla mnie to juz nie jest gra jak chcesz po prostu byc najelpszy najwiekszym kosztem , a tylko po to by byc w najlepszej gildi bo wygrywa TERAZ wojne , mnie ciekawi najbardziej andrenos z swoim braciszkiem jak dlugo beda jeszcze na tym servie .. wykopali mi dobrych qmpli (nawet swoich ze swojego rodzimego miasta - dlaczego ? .. odp : Chcieli sie podlizac vu co potem zaowocowalo do dolaczeniem do FBN, kozaczyli do rli moich jakby byli panami swiata i z tego co wiem do szakiego i jego panienki co szaki chcial im wpie***lic i kitenosik lazil za nim osrany i ciagle sie dopytywal za co ..

PS : Jesli szatan mordorr to serio morderrca za ktorego tak sie podaje to ja mowie wam .. gosc ma o sobie bardzo duze mniemanie , wescie go dajcie na prezydenta , polityka , bo to teraz sie najbardziej liczy .. a jak to nie morderrca to zwracam honour Xd
Driger jest offline