Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2007, 15:41   #1
Bastek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Niegrający
Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny Neostrada, temat jak najbardziej powazny.

Na wstepie chcialem zaznaczyc ze wszystkich ktorzy lubia bashowac temat na starcie tekstem : zmien internet, prosze o nie wypowiadadanie sie w tym temacie, bo kurwa to juz sie robi zalosne.

Na wstepie zaznacze ze mam neostrade bardzo dlugo i nigdy nie bylo kickow duzo i lagow itd, mozna bylo spokojnie grac i expic nie martiwac sie o kicka~

Niestety odkad Polske nawiedzily burze zauwazylem ze ja i paczka moich znajomych z Kielc ma powazny problem z internetem, mianowicie wszyscy w tym samym momencie mamy freeza, i czasami zdarza sie kick. Nie musze ukrywac ze uciekajac przed gsem freez konczy sie wizyta w temple/ew przyfarconym spamem bp uh!

Tak wiec w tym temacie prosze o wpisanie sie ludzi ktorym od pewnego czasu neostrada takze zaczela szwankowac, bo po kilku rozmowach z ludzmi mieszkajacymi np 500 kilometrow od Kielc zauwazylem ze u nich ten problem tez wystepuje.

Niektorzy moze pamietaja problem z neostrada i polaczeniami z niemiec? wlasnie o to mi chodzi , bo internet generalnie dziala bardzo dobrze, tylko ze w tibie nie da sie pograc, i na serwerach niemieckich w soldata i counter strike 1.6 i cs;s wystepuje connection problem, czyli zapewne w tibii bylby wtedy freeze.

pozdro, nie masz nic do dodania to wypierd4l4j

Ostatnio edytowany przez Bastek - 25-07-2007 o 15:43. Powód: literowki, zeby dzieci internetu nie mialy za co szczypac
Bastek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.