Knight czy Sorc? Ab czy Thais?
Mam problem zrobiłem postać na Refugii (non-pvp)i stoi z 8lvlem na rooku bo nie wiem jaką profesję wybrać. Wiem że pall najlepszy ale to nie dla mnie kupować 6 spearów za 600gp skillować dopóki nie będzie się miało 2 spearów zbieranie spearów znowu i znowu pójśc skillowac itd. Co do knighta nie jestem pewien z 3 powodów - po 1 nie wiem czy na Refugii zabijają często potwory przy skillowaniu (dwarfy najdłużej chyba będą) po 2 skillowanie jest monotonne ten sam czas sorciem spędząm nad trenieniem mlvla ale knightem muszę przerzucać się na inne potwory, pilnować żeby nikt nie zabił mi i potem znowu jakiś potwórów szukać i knight ktoś kto go wkurzy jak ma facc nic mu nie zrobi a taki sorc - ktoś go wkurzy wystarczy że ma 16lvl to exevo flam hur ciśnie (można na serwerach non-pvp atakować z czarów ofensywnych przynajmniej można było przed update nie wiem czy teraz też jest to jednak nielegalne) po 3 knightem nigdy nie wiem jakie skille wbić i jestem bardzo leniwy... jeśli sorc to jakie miasto wybrać? ab (expienie na zamku, loot z zamka lecz jestem słaby w braniu loota i prawie zawsze mi go ktoś zakosi, mało noobów jest w ab więc pogadać można) czy thais (expienie z dystansu na cycach, dużo noobow - kupowanie tanio itemów i sprzedawanie drogo chyba że masz lvl poniżej 20)
|