Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blejz
to nie jest smieszne, i nie mialo byc. jezeli widzisz w tym jakis element komiczny to skontaktuj sie z lekarzem.
oh, no tak. nadal walczy. fantastycznie mu to wychodzi, nieprawdaz? a grac przestalem juz dawno... tylko dlatego ze gra mnie znudzila. ilez mozna sie w to bawic..?
wybacz za Regena, jego polski nie jest najlepszy, biorac pod uwage ze nie jest polakiem.
heh, co do dobrego przeciwnika... "PvP?"
btw, ladny angielski. przyznam, ze nie spodziewalem sie.
Uraela nie ma, ale to on wezwal wszystkich z Mythos.
gdzie ten trap? ja tam nic takiego nie widze... jezeli ktos zastawia lame trapy na przeciwnikow (z ktorych !ANI JEDEN! nie zadzialal), to jest to wlasnie Palasinka-dinka.
@down:
Regen to 83 elite, a ten czwarty to Damie, 115 elite.
sprawdz swoje informacje. to nie oni zaatakowali, lecz to Pala poszedl solo na Damiego, a prawie nikogo z Mythos nie bylo akurat online. ale posilki sie pojawily i bitwa zostala rozstrzygnieta w ciagu 7 (!) minut. myslisz ze latwo jest polozyc 120 royala?
naturalnie odpowiedz brzmi nie, jezeli gra nim dobry gracz.
wiec jeszcze raz: "PvP?"
|
dzieki dzieki

!!!!!!!!!!!!! jestes juz podniecony sciany obdryzgales??

robiac ss ze kogos zabilo sie wnioskuje tylko jakimi oni sa noobami i jakimi s aidiotami i jak sie podniecaja tym

nie robilem ja ss ^^ jak gineli zalosnie

albo gineli od demonow kture ja zlurowalem kiedy gonili mnie^^ zerknij na dromedera i zapytaj sie dlaczego zabil go demon

a po 2 na twoj temat to nawet nie wnikaj co ty tam piszesz bo wszystko co piszesz jest dla mnie zalosne tak jak i ty

i te swoje banalne posty wsac w wyraz 4 literowy^^mogl bym na ciebie tylko nasikac a ty bys mi powiedzial jak ci milo bylo

jeszcze raz dzieki za post jaki ty zrobiles

troche brechtu nie zaszkodzi

kisssssssssssss napewno tym sie podniecisz tezD

: