Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2007, 00:30   #139
Vantage
Użytkownik Forum

Vantage's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Hello!
Podczas mojej nieobecności zaliczyłem banacza, co według mnie i paru innych jest przynajmniej niesprawiedliwe (może było by 9 - 24 miesiące temu, ale to inna historia).
Piszę to, ponieważ co niektórzy zacierają rączki w oczekiwaniu na ban następny i delete.

Także z rozżalonym serduszkiem, aczkolwiek z pełnym wyrozumieniem pragnę podzielić się moimi spostrzeżeniami, co mam nadzieję, uchroni kogoś z Was przed podobną sytuacją.

Myślę, że te zdjęcie mówi samo za siebie:

Jeżeli występują problemy z interpretacją powyższej fotki, pragnę zauważyć, że ban ma postać zaporową, ponieważ nikt nigdy nie złapał mnie podczas używania bota / cavebota / czy innego cheata, co siłą rzeczy było niemożliwe w ostatnim roku. Nawet podczas używania takiej czy innej funkcji takowego, mogę powiedzieć z całą pewnością, że nie istnieje w Tibii takie narzędzie w rękach GMow, które udowodniło by mi cokolwiek.

Ban dostałem za . . . samo mówienie o bocie. Mówiąc o 'upadłych aniołach' miałem na myśli wszystkich rookstayerow, a nie wszystkich botterów mihih. W pewnym temacie wdałem się w niepotrzebną dyskusję, która zaowocowała podczas mojej 3-tygodniowej nieobecności, więc nie mogłem się bronić.

Używania sarkazmu / przenośni czy innych tego typu jest niewskazane, ponieważ istnieją poważne problemy w interpretacji. Za błędy się płaci. Swoje czy też nie.

Także dla niektórych moich 'serdecznych znajomych' pragnę jeszcze raz zauważyć, że wcale na niczym nie wpadłem, niczego mi nie udowodniono i nigdy nikt mi nie udowodni. Ale jestem skromy mihihi, obym się nie przeliczył.

PS. I tegoż momentu zaliczyłem jeszcze cryminal record za link do strony nieoficjalnej, mojej domowej, nie będę poruszał tego tematu. Tu GM miał rację.

@edit
Nie będę rościł swoich 'praw' nigdzie, jest już za późno i nie chce więcej mieszać.

Ostatnio edytowany przez Vantage - 26-07-2007 o 13:41.
Vantage jest offline   Odpowiedz z Cytatem