Temat: Kogo wybrać?
Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2007, 02:56   #7
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

generalnie odpowiedzial bym prosto - rzuc moneta. z ta tylko drobna roznica, ze pytajacy weglug mnie faktycznie ma problem. problem, ktory wyrazil w sposob prosty i logiczny. nie bylo to pytanie typu "kim grac? pomuszcie plix" co sie tylko chwali.
dosyc ciekawym pojsciem na latwizne bylo by ciagniecie dalej tego knighta i spokojne skilowanie oraz pomoc slabszemu koledze. przy pozniejszej grze taka wspolpraca moze sie przydac. dobrym przykladem moga byc tu ekspowiska, na ktore oplacalo by sie isc nieco pozniej przy wyzszych levelach - czasem wyskakujemy sobie z kolega na ankrahmun dragon lair i klepiemy sobie zielonookie i czerwonookie. raz za blokera robi jeden, a raz drugi. exp wolniejszy, ale za to straty sporo mniejsze. poza tym zaciesnia sie wiez przyjazni jak sie to mowi za gra 2 knightow przemawia tez wieksza adrenolinogennosc na srednich levelach szczegolnie w miejscach, w ktorych bywa cieplo lub nawet goraco.
problem zaczyna sie przy wspolpracy knight + sorc/palek. otoz generalnie te postacie nie potrzebuja pomocy w czasie normalniejszego expienia. fakt faktem sorcom/palkom czasem przydaje sie knight ( szczegolnie na wyzszym levie i skilu ), ale odkad wprowadzili manaski prawie za darmo to juz nie jest to co kiedyc ( no chyba ze to targania mfow ).
generalnie wybral bym wersje knight + knight. fakt faktem jestem knightem, ale wybralem go z tego powodu, ze najbardziej go lubie i bardzo podoba mi sie sposob grania ta wlasnie postacia.
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem