Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2007, 11:57   #211
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa Pokaż post
Po 1 was jest zawsze wiecej liczac z tymi psami z Heros i Death company,. ktorych nie liczycie do fragow chociarz byli na kazdej opence wiec japa smieciu.
Jak padnie jakis helpers z FF to odrazu zaliczany jest.
Widac tu poziom twojej kultury na co ktos juz wczesniej zwrocil uwage, nie potrafisz napisac zdania bez uzycia wulagryzmow badz tez "najazdow" na inna osobe. No spoko. Ja jakos ich nie widze u nas na vent, z tych innych gildi sa moze ze 1-2 osoby na vencie, z tym ze oni nie padli jeszcze i napewno nie o nich mowa. Rowniez nie widzialem ich na kazdej opence, no tak Awer Fast byl, po drugiej stronie chyba ;f a czesc nickname'ów z tych 'heros' to widze w ogóle pierwszy raz patrzac teraz na strone, nie mowiac o tym calym death company z ktorego jedyna osoba ktora nam pomaga jest Henksson

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa Pokaż post
Popieram, ale w poprzednim war wy wygrywaliscie w fragach ( tu przypomne Wam,ze jak Nf prowadzilo to Olik prowadzil staty, a gdy Herineey gildia prowadzila przestal), a Nf wygralo wojne Jak sie nie splacice to mozecie wygrac.
Ja przestalem wtedy pisac fraglist nie dlatego, ze byly jakies statsy ujemne dla nas (jesli tak to przez chwile bo potem i tak mielismy wiecej fragow) tylko dlatego ze nooby FF caly czas na mnie wjezdzaly czy tu czy na com, ze nie sprawiedliwie ze cos tam, bo nie policzylem im jak hackneli Ili Dana olaboga

@edit poprawilem panie super poprawny ;D

Ostatnio edytowany przez 0lik - 26-07-2007 o 19:43.
0lik jest offline   Odpowiedz z Cytatem