Fajnie, szkoda tylko, że moja stara mówi, że nie kupie pacca zanim nie będe sam zarabiał. Za******* do 18 musze czekać. Ludziom co mają pacca życze powodzenia. Nie czytałem wszystkich postów i nie wiem, czy ktoś nie pisał, że tym itemem może być coś nowego, niedawno zrobionego przez cipy. Mam nadzieje, że nie dostanie go jakiś kolo z kompleksem i nie wywali do wody

, albo żeby nie było jak w toto lotku-nagrode dostaje teściowa fundatora kasy! Możliwość pływania na maina? CO ZA BZDURY! Idziesz na main zbierasz pare bp copper shield, wracasz i sprzedajesz po 200gp/1. To praktycznie 1, ale niekończąca sie nagroda. Jak cipy są tacy mądrzy to czemu nie pomyślą, że jak dadzą wiecej potworków dla facc, więcej osób bedzie chciało grać w tibie, przez co więcej osób bedzie chciało inne potworki i kupi pacc... Coś mi sie zdaje, że CIP(Całkiem Inteligentni Panowie)NIE są wcale tacy rozumni. Skoro ludzie sie dowiedzą, że ktoś z pacc już dostał nagrode, zapewne każdy bedzie huntowal premmy acc i sieka będzie. Albo jakis noobek pujdzie na expa, padnie, mu to spadnie i nie zdąży odzyskać przed restartem serva. Ludzie Apokalipsa sie zbliża!(bez skojarzeń z pewnym monsterkiem

)