Ice Witch
Ja mogę sie wypowiedzieć na temat Ice Witch. Poziom trudności do expienia na nich jest średni, gdyż są słabsze od Necro ale na każdym piętrze występują chyba minimum 3 Ice Witch + 3~ Barbarian Bloodwalker. Znajdują się one w wieży około 10x10 sqm więc nie trzeba dużo za nimi ganiać. Na każdym piętrze jest balkonik więc zabijanie ich nie jest problemem gdyż zaciągając je na balkonik można zamknąć drzwi a później to już z górki

Jak już kolega wspomniał o loocie , jest on zbliżony do loota z Necro, lecz Ice Witche maja o wiele mniejszy droop ( itemy wypadają rzadziej ). Ogółem miejscówka dobra, około 30k/h
Ice Golem
Co do Ice Golemów to również zgodzę sie z wypowiedzią wyżej. Siła zbliżona do Orc Leadera, lecz posiada też inne zdolności np. Energy Beam ( Atak energi jak u Demona czy Warlocka ). Loot jest jednak inny niż u Leaderów. przypomina bardziej Vampire. Wypadają perełki, spike swordy i o wiele częśiej niż z Vampirów Ice Rapiery.
Crystal Spider
Dokładnie to nie wiem jak na nie polować lecz moim zdaniem są silniejsze niż Giant Spider, mimo zbliżonych właściwości ( exp i hp ). Loot podobny. Więcej nie wiem bo na nich nie poluję ale zabiliśmy z kolegami kilka więc co nieco wiem.
A więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Tobie miłych polowań. Powodzenia.