Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2007, 16:41   #5
Grzybozol1991
Użytkownik forum

Grzybozol1991's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Falli Gun
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
Grzybozol1991 ma numer GG 10236098
Domyślny

Ice Witch
Ja mogę sie wypowiedzieć na temat Ice Witch. Poziom trudności do expienia na nich jest średni, gdyż są słabsze od Necro ale na każdym piętrze występują chyba minimum 3 Ice Witch + 3~ Barbarian Bloodwalker. Znajdują się one w wieży około 10x10 sqm więc nie trzeba dużo za nimi ganiać. Na każdym piętrze jest balkonik więc zabijanie ich nie jest problemem gdyż zaciągając je na balkonik można zamknąć drzwi a później to już z górki Jak już kolega wspomniał o loocie , jest on zbliżony do loota z Necro, lecz Ice Witche maja o wiele mniejszy droop ( itemy wypadają rzadziej ). Ogółem miejscówka dobra, około 30k/h

Ice Golem
Co do Ice Golemów to również zgodzę sie z wypowiedzią wyżej. Siła zbliżona do Orc Leadera, lecz posiada też inne zdolności np. Energy Beam ( Atak energi jak u Demona czy Warlocka ). Loot jest jednak inny niż u Leaderów. przypomina bardziej Vampire. Wypadają perełki, spike swordy i o wiele częśiej niż z Vampirów Ice Rapiery.

Crystal Spider
Dokładnie to nie wiem jak na nie polować lecz moim zdaniem są silniejsze niż Giant Spider, mimo zbliżonych właściwości ( exp i hp ). Loot podobny. Więcej nie wiem bo na nich nie poluję ale zabiliśmy z kolegami kilka więc co nieco wiem.

A więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Tobie miłych polowań. Powodzenia.
Grzybozol1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem