Coś od siebie + porównanie
69 ms z 55mlvl na 1h stone tomb wbijałem 65k/h tracąc 8bp mf,zrwacało się tylko wtedy gdy spadła vampira - czyli raz na ruski rok
100ek+,skil 88~, broń z 3 areny 75/h tracił 2bp mf wychodząc na + z 6k
Więc kurwa powiedźcie mi czy sorc wyjdzie kiedykolwiek na + z jakiegolowiek hunta na tombie jeśli nie spadnie mu item wart 15k+ nawet gdyby miał ten zasrany 100lvl.
Gdziekolwiek nie ide knight i pall,d-lair,hero,tomb,ankh drags necro etc
Ale w jednej kwestii pall & knight nadal są udupieni bo nie wbiją na tomba z ghostami & stalkerami no bo gdzie on będzie nosił hmm skoro pizga po 200+
Brat palkiem na 38lvl bierze 20 royal spearow,idzie na stone za tp i wychodzi 3k na + w samej kasie.Najbardziej rozjebałem się gdy zobaczyłem 20~lvlowego pałka na tombie za tp drzącego morde że cały tomb jest jego.Czy kiedykolwiek przez update widzieliście 20lvl sorca/druta bez blokera na tombie za tp?!
Nie mówcie też że sorc/drut miał dobrze bo miał różdżki. A weź na chłopski rozum czy mag jest stworzony do uderzenia z miecza/topora czy jakiejś pałki?
Poza tym każdy strzał z różdzki bierze mane,no ale teraz takiemu najtowi nasuwa się zdanie "no przecież manasy staniały i mana szybciej rośnie".
To mi nasuwa się odpowiedź "na ch*j bierzesz więcej bp mf na hunta niż uh".
Potężny knighcik nie pójdzie na hydry bez siotera no bo gdzie on kurw* będzie uhy wastował, "tosh to skandal rzebym ja óha tracił".
Teraz taki najt bierze byle broń z 2 areny idzie na dl i sie leczy exurkami na manasach, no więc czy tylko magowie zyskali na tańszych manasach?
Przed update widzniały nicki najtów/pałkow razem z magami w xp na 1 dzień,teraz nie ma tam nawet więcej niż 10 magów.
Kto przekroczył bariere 300lvl? Mag i knight,czyli jednak dało się expić najtem.
Btw niech każdy nie powtarza "płaczcie magowie" tylko napisz kurw* swoją opinie,poprzyj ją argumentami to pogadamy.
|