Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2007, 20:35   #82
Arcymag
Użytkownik Forum

Arcymag's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
Domyślny

W czegoś nie rozumiecie chyba... Knighcie mają po prostu dośc tych zapier^^ych żółwi i cieszą się, bo moga zabić coś lepszego! Wy nadal macie wrl [ofc, nie Wy, bo Wy macie 16 lvl], mowa o takich co odczuli update. Ja jakoś potrafie znaleśc sobie miejsce. Widze na tombie maga, pytam sie jak długo, on mówi, ze 3h. No to ok. za 3h dostaje msg, ze tomb wolny. koleś z 45 na 47 wbił. Jakie miał waste? 4bp manasów. woow... 4k woow.... nie do odrobienia co? Pomijam fakt, ze poleciały mu 2 ths [900gp razem] kilka kamyków i ok 3k w kasie... czyli BEZ waste. Widać można poświećic troche czasu i wbić lvl.

A ja? godzine poexpie, wracam po speary do miasta. Wracam i co? Siedzi na tombie ktoś i twierdzi, ze był pierwszy. No co z tego, że mnie nie było 10 minut, a expie 3h... on był pierwszy... W takim wypadku, albo dzielenie tomba [mało osób się zgadza], albo wybijanie sobie nawzajem mobów, albo wrócenie się do depo... ;/ Jakbym mógł siedzieć na tombie bez przerwy to może nie byłoby tego...
Btw: knight na dragach wastował mnóstwo uhów, po jednym dniu na dragach 5 dni na mino z lootbagiem. Sorc tak robił? nie. napieprzał 24/7 mając minimalne waste, które zwracało się jak poleciało coś lepszego...teraz płaczecie, bo WY na 5 dni expa musicie jeden dzień poświęcić na lootbag...
Arcymag jest offline   Odpowiedz z Cytatem