Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OrsonKastrator
ja kiedyś chodziłem po podziemiach rooka(tych dla 1lvl z ratami) i się pytam qmpla skąd on ma takie przedmioty ?on mi powiedział, że trzeba mieć złoto i kupić w sklepie
a ja do niego skad wziąśc to "złoto".
Dopiero po jakiś 30 minutach przyszedł do mnie na chate(mieszkamy na tym samym osiedlu)|i pokazał mi że potwory się da otwierać   
|
Kolego ile ty masz lat ? 5 ? O zal... Od kiedy raty sa tylko od 1 lvl ? co masz np 5 lev i co nie mozesz wejsc na raty ? Dzieci neo. Ps. Co za glupek kupuje rzeczy w sklepie ? rozumiem lopata i jakies gacie... No dobra ale zeby nie bylo OffTop to ja jak kazdy nie umialem po drabinie wejsc. Ale coz cuda sie zdarzaja i w koncu wszedlem. Chyba najglupsza rzecza jaka przydazyla mi sie na rooku bylo bicie ze zbitej butelki. Kolega mowil zebym to wyzucil bo to smiec ale ja mowilem ze to dobra bron i ze nie ma mi tego wywalac

Na 8 lvlu nie wiedzialem co to profesje kumpel pytal co mi zrobic za prof ja nie wiedzialem on tam wymienil czym sie kazda charakteryzuje to mi zrobil palla i biegalem z fire swordem

Ktorego mi dal

bo mowilem ze chcialem miecz <zal>