Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2007, 09:28   #935
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monte Pokaż post
Nani, Anderson, Ronaldo. Magiczna technika.
Fabregas, Walcott, Hleb, Rosicky. Genialna gra zespołowa i także dobra technika. IMO lepsze nawet od najlepszego dryblingu.
Cytuj:
Rooney, Saha. Wybitna skuteczność.
Emmanuel Adebayor, Eduardo da Silva, Robin Van Persie, Nicklas Bendtner. Ogromna siła Adebayora + genialna technika Robina + wspaniałe umiejętności Silvy do odnajdywania się tak w polu karnym jak i poza nim + talent Bendtnera + zgranie przed sezonem = zabójcza skutecznośc. Rooney i Saha mogą się schowac, a Tevez niech lepiej zostanie West Hamie.

Cytuj:
Ferdinand, Vidic, Neville. Żelazna defensywa.
Phillipe Senderos, William Gallas, Kolo Abib Toure, Johan Djorou + świetni boczni obrońcy = zapora nie do przejścia. Możesz się śmiac z tych nazwisk, ale zobaczysz co potrafią.

Cytuj:
Mówi Ci to coś?
Te wszystkie nazwiska, a szczególnie linia pomocy ? Tak, mówi mi to, że Manchester dramatycznie wydaje kasę bo sir Ferguson wie, że później będzie żałośnie mało kasy na transfery. A tym czasem Arsenalowi wystarczy 20-30 mln. i Wenger znajdzie jeszcze lepszych zawodników niż Nani, Anderson i Ronaldo za 3x mniejszą cenę.

Cytuj:
Zresztą przekonamy się już 4ego sierpnia w meczu o tarczę wspólnoty.
A my się przekonamy w weekend, podczas Emirates Cup. PSG i Inter, niezłe "sparingi" przed sezonem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
I znów zaczynamy wspaniała konwersację a raczej kłótnie na temat premiership.
Do fana Arsenalu - Nie podobają mi się twoje gadki typu Arsenal wygra ligę ktoś tam pojedzie po obrońcach itd,itp Moim zdaniem w tym sezonie o tytuł będą walczyć 4 a może nawet 5 zespołów man utd,chelsea,arsenal,lfc i może tottenham
A co, mam mówic, że Koguty wszystkich rozjadą, a Van Persie będzie czyścił buty Berbatova ? Bez przesady...

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 27-07-2007 o 09:29.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem