A Net by coś mogła pomyśleć nad tymi leecherami >_> Może jakiś system zastępowania? Jeden gracz się nie ruszy przez 2 minuty-zostaje zastępiony herosem tej samej klasy z tym samym wyposażeniem i buildem...
BTW. Może zrobimy jakiś pokaz tego co się osiągnęło w GW?;ppp Sam wrzucę swoje title jak dobije protectora tyrii (3 misje), explorera tyrii na 60-70% i cantha explorer na 70%...
BTW2. Jest ktoś chętny na zrobienie vanquishera elony od podstaw praktycznie? Wystarczy jedna osoba i herosy...wymagam jedynie poświęcenia 2-3 godzin dziennie na vanquishowanie aby się wyrobić przed premierą GW:EN.
Potem oczywiście możemy robić vanquishery innych kontynentów bądź guardiany.
To może ja zacznę...
W planach? Dobicie max sunspear title, protectora tyrii. Porobić explorery na wyższe lvle (wysiadam z tyrią...) No i jak nadarzy się okazja to skillza wbiję;p A niedługo chcę zrobić jakiegoś skill huntera też. No i oczywiście r3 w między czasie po trochu.
Jak ktoś chce mój nick to może zagadać, Bakura Pol
Nie jest to nic specjalnego, ale za robienie title zabrałem się jakieś dwa-trzy tygodnie temu.
BTW. Ktoś wspominał o patrzeniu cen na guildwarsguru...nic bardziej mylnego. Tamte ceny są strasznie przestarzałe i do tego są to amerykańskie ceny gdzie jest trochę inny rynek niż u nas...można sprawdzić i wziąć ten niższy pułap.