Fenshi ty maly brzydalu co spisz w szafie.
Jestes bardziej zalosny niz Lepper z Samoobrony. "Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny" <<< O jakim ataku mowisz patałachu?
Chyba, że tak wylizesz obsrane dupsko firenza, że w stanie błogości zrobi co mu powiesz. I to ma być twoja walka? <lol69> Bieganie do członków Arc żeby się im poskarżyć?
Przypomina mi się pewna sentencja z dzieciństwa, mianowicie mówieone przez wiele dzieci "Jesteś u mamy", i twoje bardzo podobne "Jestes u Arc" wskazuje że zatrzymałeś się w rozwoju już dawno temu i zamiast robić postępy ty się cofasz.
A wiesz jaka jest największa nobowatość z twojej strony? I to co utwierdza mnie, że to jednak nie jest propaganda Kasha? Otóż:
Napisane przez Grilvex:
Kto powiedzial ze to moja wina ;p?
I prosze, nie pokazujcie iridi waszej propagandy, zwalasz na mnie bo jest napieta sytuacja pomiedzy mna a prolacks?
I już pare postów niżej:
I żeby ludzie wiedzieli dlaczego dzieją sie takie rzeczy, to co napisałeś swiadomomie w poscie wyżej doprowadza do takich akcji i wiele innych waszych wypowiedzi,działań itp.
A tak wogule o jakich ludziach mówisz? Tych twoich 2 rli? Czy może twoja gildia? Po prawdzie to 99% Iridii ma cie za zwykłego smiecia. Oczywiscie nikt z twojej gildi ani "pseudo znajomych" ci tego nie powie. A wiesz dlaczego?
Bo boją się że znowu polecisz na skargę do wielmozow z Arc a oni tylko szukaja blachych powodów.
Co do war, którego i tak nigdy nie będzie, to weź się obudź czlowieku, bo błądzisz w ciemności. Nikt by ciebie na wojne nie zabral bo ogólnie juz uchodzisz za zdrajcę i za male pieniądze szybko zmieniasz barwy.
Rada na przyszlosc: Zamknij się w szafie bez klamki ze zdjęciem firenza i małą latarką, i rób to co robisz codziennie gdy go widzisz, tyle tylko ze teraz sam w zamknięciu, a nie przed monitorem w tibii.
|