Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2007, 11:44   #2618
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master of Puppets Pokaż post
Wiesz co Śmigiel? Strasznie nie lubie takich tekstów. Może i nie jestem żadnym fanatykiem tej gry, ale jej nie obrażam. Tibia ma swój klimat, a ludzie grający w nią robią to bo lubią. Nie musisz więc pisac, że ta gra śmierdzi. Co z tego, że ma słabą grafę? I tak cieszy sie popularnością i co najważniejsze łaczy ludzi i zawiązuje przyjaźnie (nie licząc Khazula i pewnie jeszcze kilku).
A jak uważasz, że tibia śmierdzi, to nic i nikt nie trzyma Cię na tym forum, a tym bardziej w temacie o wojnie na Furorze.

Za wszelkie błędy przepraszam (nie wiem czy są czy nie ma ale nie mam siły ich szukać : P)
Przecież napisałem że każdy gra w co lubi jak napisałem że tibia śmierdzi to chodzi o to że mnie odstrasza właśnie tymi rzeczami co je wymieniłem (15 lat etc.) wiem że nikt mnie nie trzyma ale jak narazie nikt mnie nie wygania (?chyba?) z tym klimatem i to że jest zajebista i takie tam to sam kiedyś tak mówiłem ale nagle jakoś z dnia na dzień przestałem expic/logować sie i wcale mi się nie chce grać Dobra już tylko sobie od czasu do czasu poczytam i sie nie udzielam bo i tak nic mądrego nie powiem narciarz!
Śmigiel jest offline