Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vantage
Hello!
Podczas mojej nieobecności zaliczyłem banacza, co według mnie i paru innych jest przynajmniej niesprawiedliwe (może było by 9 - 24 miesiące temu, ale to inna historia).
Piszę to, ponieważ co niektórzy zacierają rączki w oczekiwaniu na ban następny i delete.
Także z rozżalonym serduszkiem, aczkolwiek z pełnym wyrozumieniem pragnę podzielić się moimi spostrzeżeniami, co mam nadzieję, uchroni kogoś z Was przed podobną sytuacją.
Myślę, że te zdjęcie mówi samo za siebie:
Jeżeli występują problemy z interpretacją powyższej fotki, pragnę zauważyć, że ban ma postać zaporową, ponieważ nikt nigdy nie złapał mnie podczas używania bota / cavebota / czy innego cheata, co siłą rzeczy było niemożliwe w ostatnim roku. Nawet podczas używania takiej czy innej funkcji takowego, mogę powiedzieć z całą pewnością, że nie istnieje w Tibii takie narzędzie w rękach GMow, które udowodniło by mi cokolwiek.
Ban dostałem za . . . samo mówienie o bocie. Mówiąc o 'upadłych aniołach' miałem na myśli wszystkich rookstayerow, a nie wszystkich botterów mihih. W pewnym temacie wdałem się w niepotrzebną dyskusję, która zaowocowała podczas mojej 3-tygodniowej nieobecności, więc nie mogłem się bronić.
Używania sarkazmu / przenośni czy innych tego typu jest niewskazane, ponieważ istnieją poważne problemy w interpretacji. Za błędy się płaci. Swoje czy też nie.
Także dla niektórych moich 'serdecznych znajomych' pragnę jeszcze raz zauważyć, że wcale na niczym nie wpadłem, niczego mi nie udowodniono i nigdy nikt mi nie udowodni. Ale jestem skromy mihihi, obym się nie przeliczył.
PS. I tegoż momentu zaliczyłem jeszcze cryminal record za link do strony nieoficjalnej, mojej domowej, nie będę poruszał tego tematu. Tu GM miał rację.
@edit
Nie będę rościł swoich 'praw' nigdzie, jest już za późno i nie chce więcej mieszać.
|
A ja dostalem bana rowniez za uzycie sarkazmu - ironi, odbieralem obelki i oskarzenia gdyz wmawiano mi ze iz nie gralem moim charem glownym 104 rp przez pol roku, w tym czasie zaczelem grac na rooku, i nagle wrocielm na kilka dni na main to char odkupilem, no to napisalem dokladnie to w temacie na moj temat:
" account trading (The trading of accounts is a violation of Tibia Rule 3g "Yes i buy Char and I don t play good JOB*), account will be deleted in case of further rule violations" no i tepe istoty - CM - no jeden

- wlepil mi za to bana, chodziasz kolo JOB byla * - Gwiazdka a na dole postu wyjasnienie ze to sarcazm i mam juz dosc tych oskarzen i nie bede tu juz pisal, oraz ze pisze do CM/GM temat zwiazany z bezpodstawnym oszczerstwem a po tygodniu loguje sie i jeba kur mac BAN, pisze @ do CM wchodze z nim w otwarta polemizacje - okazalo sie ze mego @ odebral nawet CM ktory wlepil mi bana, i powiem wam ze po czesci przyznal mi racje, chodz powiedzial ze nie powinienem tak tego ujmowac, na co ja mu ze nie powinno byc bana a on ze tu tez mam po czesci racje ale trza walczyc profilaktycznie ... wiec kur co to ma byc,,, profilaktycznie to mozna wiecie co sobie leczyc