Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2007, 13:29   #167
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nevia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Krodko mowiac miales 3k zlota, 2k za guardian shield i 1k innego loota*???
To za przeproszeniem 13 BP pustych butelek bylo warte wiecej niz ten twoj zalosny 1K.
O lootbagu to pewnie nigdy nie slyszales, o tym ze jest na Drefi skrzynka pocztowa pewnie tez nie.
O tym ze praktycznie z co drugiego ghosta wypada morning star (warty 100gp) a praktycznie z kazdego ghoula wypada brass/viking helmet (warte odpowiednio 30gp i 66gp) to pewnie tez nie slyszales?
*6k
Napisałem wyraźnie, że zbierałem wszystko, co miało jakąś wartość.
Zresztą nie ma sensu się kłócić, bo i owszem masz rację, że są miejsca, gdzie magom się zwraca za koszty expienia (ale nie na demon skeletonach ffs! ), ale ich liczba jest naprawdę niewielka. Zwłaszcza w porównaniu do liczby miejsc, gdzie bez strat może sobie polować rycerz czy paladyn. Magom pozostają w zasadzie jedynie grobowce na Daramie i wiecznie okupowane smoki. Nie mówiąc o konieczności robienia wspomnianych przez ciebie lootbagów, bez czego taki paladyn na przykład może się doskonale obejść.
Eeech... widzę, że zamieniam się powoli w jednego z tych zrzędzących "update sux", "halp plx zniszczyli mi sorca". Ale jak już mówiłem, chodzi mi tylko o różnice w opłacalności polowań pomiędzy magami a resztą świata.
Duch Niespokojny jest offline