Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2007, 01:37   #105
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
zaczynal w 2004, i gwarantuje ci ze celnosc bez aimbota ma bez zarzutu, niezaleznie czy w 50 levelowca czy w 120.
przyznac jednak musisz, ze zeby trafic kogos na 120 levelu to trzeba sie troche napocic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karate:] Pokaż post
@Up
Nie widze związku z tym co napisałem ja i tym co napisales ty.
edit: yyy juz sam nie wiem co chcialem przez to powiedziec...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karate:] Pokaż post
Zresztą bardzo dobrze że mana jest potrzebna do wszystkiego, taka dola magów.
pewnikiem dlatego, ze sorcerer to sorcerer a nie knight

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Wyzwanie polega na tym ze zaczynamy bic potwora w tym samym momecie, rycerz z broni ja z vis/mort i na tym ze na koniec ja bede mial wiecej expa za potwora niz rycerz... nie wiem w czym tutaj Secura miala by byc problemem?
Tutaj nie chodzi o konkretnego rycerza, tutaj chodzi o grupe z danymi skillami/bronia, po prostu udowadniam ze nawet rycerz 200+ lvl ktory niby bije po 450 (max hit) nie jest w stanie dorownac sredniej damaga 130 lvl druida (musialem po prostu udowodnic blad ludzia ktozy twierdza ze nawet 40 lvl knight bije mocniej niz 200 lvl druid).
sek w tym, ze knight nie wali max hitow za kazdym razem. sorc/drut z visa wali mniej wiecej rowno caly czas. sa to ciosy nieblokowalne, wiec obojetnie z czym bedzie walczyl, to bedzie zadawal takie same obrazenia. dla przykladu podam tu przedupdatowego bonebeasta. ja z sca i skilem 75/74 ( na okolo 55 levie ) mialem spore trudnosci zeby dziada ubic bez hmm i exori. nie wiem, czy to taka wyjatkowo twarda bestja mi sie trafila, czy tez one tak juz maja.

Cytuj:
Mi na draga idzie 100-200 many.
level i mlvl tez swoje robia.

Cytuj:
Bo paladynem trudno miec waste (przed update tez trudno bylo), tyle ze paladyn nigdy nie bedzie expil tak szybko jak inne profesje, tak samo nigdy nie bedzie mial tak dobrego zarobku jak inne profesje moga miec.
ja osobiscie knightem wole expic wolniej a taniej niz szybciej a drozej. wczoraj w nocy zrobilem 60k w 1h i 40 minut w penisula tomb. zbielralem kase i wartosciowszego loota. wyszlo mi z tego 4,8k kasy. zuzylem tam 1 uha. mam 63 lvl knighta.

Cytuj:
Jest roznica pomiedzy postacia ktora szczyt swoich osiagniec osiaga na 30 lvl a taka ktora robi to na 150, na 150 jest to wystarczajacy lvl na wszystkie questy, wszedzie juz mozna pojsc, ogolnie BARDZO maly odsetek populacji osiaga taki lvl.
wystarczy zobaczyc na "who is online". na celescie jakos przedwczoraj w nocy 3/4 strony to byly postacie do 70 lvl.

Cytuj:
Czym to sie rozni od sytuacji sprzed update???
niczym

Cytuj:
Ograniczenie lvl zostalo wprowadzone zeby ktos na 10 lvl ze skillami po 70 z warhammerem nie scinal ludzi z 15-20 lvl pojedynczym strzalem.
acha... ale taki 90 lvl to nie moze juz zabic takiego 15-20 lvl? a co ze swiatami non-pvp?

Cytuj:
Trening nie jedno ma imie, rownie dobrze mozesz expic gdzies gdzie idzie duzo many.
albo expic i robic powoli runki co jakis czas jak sytuacja pozwala

Cytuj:
Moja rada?
Idz expic w miejsce gdzie ludzie nie expia, gdzies tam kryje sie naprawde wiele ciekawych miejsc. Fakt nie sa tak ciekawet jak obcykane expowiska, ale jesli mozesz gdzies miec zawsze wolne expowisko z ciut slabszym exp to chyba lepiej niz czekanie na wolne expowisko z ciut lepszym expem?
wczoraj "odkrylem" ciekawe miejsce blisko ank. przyzwoity exp, sporo kasy, idzie malo uhow, tylko szkoda ze nie ma skrzynki na parcele i ze czasem sie przydaje gfb. ( wkurza mnie tez, ze niektore z tych potworow przywoluja cobry w szybkim tempie )

Cytuj:
@Sat z postu #91
Czasu summonowania smokow to ja nie pamietam, chodz sadze ze w tej chwili biorac pod uwage jak wysokie lvl ludzie maja sadze ze mogli by dodac jakis grand summon ktory by udostepnil kilka mocniejszych potworow (uzaleznionych od lvl i wszystko raczej 100+).
z tego co wiem, to dragi wycofali z tego powodu ze dawaly zbyt duza przewage w pvp. jak sadzisz ile 10-20 lvl postaci przezyje z 2 dragami na raz i sorcem na plecach?

Cytuj:
Co do 2 typow magow... generalnie ten expiacy tym nadrabila mlvl za kazda dostepna kase pijac fluidy w sklepie i robiac tym runy (pamietam swojego czasu bol nadgarstka po przepiciu 700K robiac UHy).
kiedys oplacalo sie za zarobiona kase kupowac kolejne runki. a u stalych providerow mozna bylo negocjowac ceny.

Cytuj:
Jedyne co mi sie nie podoba to to ze najlepsza amunicja dla paladyna jest troche za tania w porownaniu do innej amunicji i innych atakow pozostalych profesji.
no to knight ma przewalone

Ostatnio edytowany przez sat - 29-07-2007 o 02:06.
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem