Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2007, 17:46   #23
szymon287
Użytkownik Forum

szymon287's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

Nudzi mi sie to cos napisze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Remmm Pokaż post
Zalozmy.
Idziesz na dle z ekipa, 2 shooterow i ty jako bloker. siedzicie kilka godzin. Lootuje wam sie 1 dsm i rh. Razem? 50k WOW! Normalnie jest co dzielic...
Powiedz mi kto teraz, idzie na dle w takim skladzie? Kazdy woli solo lub w 2 osoby. Do tego, prawie kazdy dl jest zajety, albo sie ludzi wpychaja, wiec to ze ktos lotnie nawet glupiego fsa jest nie mozliwe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hu'Hu Pokaż post
Ale mówiąc ogólnie to najlepszym sposobem byłoby po 1. możliwość sprzedawania wielu itemów np mms mpa g Legi demonka itp u Djina.2 Podwyższyć aktulane ceny przedmiotów które możemy sprzedać u Djina. W ten sposób ceny pójdą do góry.
Ja bym wolal, jakis nowy quest, z funkcjami jak dziny (czyli sprzedawanie itemow) ale, ciezszy i od 120lv+ (czemu akurat 120... bo wiekszosc starych sorcow/drutow wbila ten lv w 2miechy-.-" i jeszcze nie ma questa 100+)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barniakos Pokaż post
Juz powoli dochodzi do tego, to o czym kiedys 100 lvl mogl pomarzyc, teraz spokojnie 20 lvl bedzie mogl zdobyc
Pamietam, jak na 70lv~kupilem 1mpa, za 1kk~eh... to byly czasy, a teraz mi kolega pisze, na 25~ ze kupil za 200k...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashael Pokaż post
Ceny to naprawde wielki problem Dlatego proponuję stworzyć osobny temat, w którym zawarte będą ceny takie jakie powinny być na danym świecie. Bo w końcu jakieś pierwsze kroki trzeba podjąć Pozdrawiam
Bylo i sie nie sprawdzilo...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan_Luukas Pokaż post
Najleprzym rozwiazaniem byla by zmiana " poziomu loota ", niewiem jak to nazwac... Chodzi mi oto by np: BOHY wypadaly jeszcze zadziej niz poprzednio.
Nie ktore itemy wypadaja naprawde rzadko wypadaja i nawet jak beda jeszcze rzadsze to cena duzo nie wzrosnie, bo potki sa masowo ubijane moze by tak, zwiekszyc sile potkow?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan_Luukas Pokaż post
Wtedy to by tibie zje***
Tibia zrobila by sie jak Diablo II i nabijanie szybko lvla bylo by duuzo trudniejsze.
I tak tibia jest smiesznie latwa, kiedys nabicie 100lv bylo trzeba rok grac~ -.- a teraz 2-3miechy... nc
szymon287 jest offline   Odpowiedz z Cytatem