Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2007, 19:13   #250
Eabbol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa Pokaż post
Zawsze lepiej jak padnie 1 osoba niz cala gildia. Z filmiku widac,ze juz nie mieli za duzo sd. btw. Jak by FF mialo z dwoch dobrych druidow to Abo i Pablo by sie zlozyli na 100%. Elo mistrzu ^^. A i jeszcze jedno, powiedz mi jaka jest duza roznica miedzy 193ms, a 140? albo 140ms , a 100ms? elo

1 szybkosc
2 mana
3 hp
4 zaopatrzenie w ssa,sd z powodu kasy

Nie zrozum mnie zle juz moze nie ma roznicy w sile sd powera ale caly czas te 50 lvli to sporo
1,5k many, 193 lvl to po advance predkosci ma te hp jednak 250 points wieksze a przy slabej sile sd po update to sporo jednak jest.

Wiadomosc dnia:

Z tego co wiem to PAblofon sprzedal chara jakiemus swe, rl tralli, turghola , patteha etc.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szwagiereczek Pokaż post
Nie moja wina, że nie nadążasz za szeregami swojego teamu, że mają cie w dupie i na ciebie nie czekają i w ten sposób nie widzisz ilu was jest. Oglądnij filmik to zobaczysz, że waszych tylko z BB i Nf było więcej a pomagało wam gro typków z Heroes, paru z Ad Extrenum czy jakos tak i jeszcze z Death Company.
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów.

P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf
Czyli przyznajesz ze po waszej stronie jest najwiekszy noob aka Fauder Aragon ktory boi sie pasc 142 ek i chodzi na openy 62 msem czy przyznajesz sie ze to co zacytowalem to klamstwo?

Tylko prosze nie mow mi ze "on uzywa charow zaleznie od potrzeb teamu".

Ostatnio edytowany przez Eabbol - 30-07-2007 o 15:10.
Eabbol jest offline   Odpowiedz z Cytatem