Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa
Zawsze lepiej jak padnie 1 osoba niz cala gildia. Z filmiku widac,ze juz nie mieli za duzo sd. btw. Jak by FF mialo z dwoch dobrych druidow to Abo i Pablo by sie zlozyli na 100%. Elo mistrzu ^^. A i jeszcze jedno, powiedz mi jaka jest duza roznica miedzy 193ms, a 140? albo 140ms , a 100ms? elo
|
1 szybkosc
2 mana
3 hp
4 zaopatrzenie w ssa,sd z powodu kasy
Nie zrozum mnie zle juz moze nie ma roznicy w sile sd powera ale caly czas te 50 lvli to sporo
1,5k many, 193 lvl to po advance predkosci ma te hp jednak 250 points wieksze a przy slabej sile sd po update to sporo jednak jest.
Wiadomosc dnia:
Z tego co wiem to PAblofon sprzedal chara jakiemus swe, rl tralli, turghola , patteha etc.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
Nie moja wina, że nie nadążasz za szeregami swojego teamu, że mają cie w dupie i na ciebie nie czekają i w ten sposób nie widzisz ilu was jest. Oglądnij filmik to zobaczysz, że waszych tylko z BB i Nf było więcej a pomagało wam gro typków z Heroes, paru z Ad Extrenum czy jakos tak i jeszcze z Death Company.
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów.
P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf
|
Czyli przyznajesz ze po waszej stronie jest najwiekszy noob aka Fauder Aragon ktory boi sie pasc 142 ek i chodzi na openy 62 msem czy przyznajesz sie ze to co zacytowalem to klamstwo?
Tylko prosze nie mow mi ze "on uzywa charow zaleznie od potrzeb teamu".