Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2007, 16:47   #3
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt Pokaż post
Heyah

@ Scobel

Kilka powodow:
1. Dawno nie stworzylam zadnego Poradnika, wiec postanowilam zrobic takowy wlasnie zwiazany z ta strona
2. Dlaczego r.com?? Dlatego aby uniknac niepotrzebnych Tematow oraz dlatego, ze strona nie zostala przetlumaczona w 100% na jezyk polski. Nie kazdy zna angielski - wez to pod uwage (nawet dzieciak w wieku 8 lat moze miec problem).
3. Owszem jest podobny Poradnik, co nie znaczy, ze nie mozna napisac nowego. Zreszta poczytaj moje posty w odpowiednim Temacie - jasno napisalam, ze sprobuje stworzyc Poradnik o identycznej tematyce.
4. Mozna tak smucic i smucic ... moze sam sprobujesz napisac jakis Poradnik hmm? =]

PS mowisz, ze masz kontakt z tworcami strony - swietnie. Moze moglbys w moim imieniu zasugerowac im ciekawa opcje dotyczaca Gildii?? Mianowicie rozchodzi sie o to, aby dodac opcje "Data Założenia" - wydaje mi sie, ze moze to byc dosc interesujace.

PeZet Dr. =]
Chodzi mi dokladnie o pogrubiony kawalek, RbD - przecie dalas ow poradnik na forum publiczne, wiec powinnas sie liczyc z tysiacami pytan(mysle ze moje "ALE" nie bylo az tak glubie i bezsensowne), a w zamian powinna udzielic odpowiedzi. Zadalem pytania bo mialem watpiwosci i wszystko pieknie gladko az do ostatniego punktu w twej odpowiedzi - zachowalas sie troszke dziwnie. Za poradniki sie nei zabieram bo nawet nie wiem czy bym sobie poradzil a po drugie potrzeba by bylo na to poswiecic duzo czasu, a takowego ostatnio mam mniej. Co nie wyklucza jednak tego iz moze zabiore sie nad jednym projektem zwiazanym z Rookiem. Postaram sie A i Thor i moze pomoze, obecnie czekam na pewna zgode ...

Powstał jeszcze podbug jesli moge tak to nazwac

Mianowicie po malych staraniach(no moze nie az tak malych)mozna dodac wlasna flage, aczkolwiek to juz jest nie legalne bo wymaga ingerencji w inne strony poza rookstat.com, co do bugu na rookstat.com mysle ze mozna latwo mu zapobiec, ale z tym infem poszedl juz @ do admina.

A to oficjalne stanowisko tyczace sie bugow:

Ukryty tekst:
Hi,

There are many ways to lie about your flag in RookStat, you have found a
new one...
Some people are using IP masking for that, which works pretty well,
hehehe...

By the way, I don´t care about that for now. I´m just making a test to
check whether people will use this tool or not. We have only a few
fraction of RookStat rookers with flags and I don´t want waste my time
and effort to protect it from liars if only few players use this tool.

Thanks anyway.

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 31-07-2007 o 13:30.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem