Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Heyah
@ Scobel
Kilka powodow:
1. Dawno nie stworzylam zadnego Poradnika, wiec postanowilam zrobic takowy wlasnie zwiazany z ta strona
2. Dlaczego r.com?? Dlatego aby uniknac niepotrzebnych Tematow oraz dlatego, ze strona nie zostala przetlumaczona w 100% na jezyk polski. Nie kazdy zna angielski - wez to pod uwage (nawet dzieciak w wieku 8 lat moze miec problem).
3. Owszem jest podobny Poradnik, co nie znaczy, ze nie mozna napisac nowego. Zreszta poczytaj moje posty w odpowiednim Temacie - jasno napisalam, ze sprobuje stworzyc Poradnik o identycznej tematyce.
4. Mozna tak smucic i smucic ... moze sam sprobujesz napisac jakis Poradnik hmm? =]
PS mowisz, ze masz kontakt z tworcami strony - swietnie. Moze moglbys w moim imieniu zasugerowac im ciekawa opcje dotyczaca Gildii?? Mianowicie rozchodzi sie o to, aby dodac opcje "Data Założenia" - wydaje mi sie, ze moze to byc dosc interesujace.
PeZet Dr. =]
|
Chodzi mi dokladnie o pogrubiony kawalek, RbD - przecie dalas ow poradnik na forum publiczne, wiec powinnas sie liczyc z tysiacami pytan(mysle ze moje "ALE" nie bylo az tak glubie i bezsensowne), a w zamian powinna udzielic odpowiedzi. Zadalem pytania bo mialem watpiwosci i wszystko pieknie gladko az do ostatniego punktu w twej odpowiedzi - zachowalas sie troszke dziwnie. Za poradniki sie nei zabieram bo nawet nie wiem czy bym sobie poradzil a po drugie potrzeba by bylo na to poswiecic duzo czasu, a takowego ostatnio mam mniej. Co nie wyklucza jednak tego iz moze zabiore sie nad jednym projektem zwiazanym z Rookiem. Postaram sie

A i Thor i moze pomoze, obecnie czekam na pewna zgode

...
Powstał jeszcze podbug jesli moge tak to nazwac
Mianowicie po malych staraniach(no moze nie az tak malych)mozna dodac wlasna flage, aczkolwiek to juz jest nie legalne bo wymaga ingerencji w inne strony poza rookstat.com, co do bugu na rookstat.com mysle ze mozna latwo mu zapobiec, ale z tym infem poszedl juz @ do admina.
A to oficjalne stanowisko tyczace sie bugow: