30-07-2007, 15:50
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frixar
Hmm.. Syf to malo powiedziane.. Teraz rom rzadzi. WIec 40+ levele zacznijscie szukac nowego servera, bo to juz bez sensu tutaj grac Kidlex, Evil Dyon, i tam jakies~~ Zabili mnie za nic w 6.Szkoda mowic. ZAl na to patrzec, juz jest po aurerze teraz beda expic 10~+ i 70+ tylko z romu. 1 guildia teraz mowi ci co i jak jesli sie sluchasz to "See you". Placilem Kidlex 20k i dziesiaj zabil mnie :mowiac 'armor'! Hmm lazi p setem d lance. I tylko zabija i kaze placic ja pierdole taki server gdzie nie mozna normalnie poexpic tylko Kurwa zabija cie odrazu jakies kurwy!! Bo zabilem 21 palla z rs ktory chcial mnie zabic na afk! Nie oplacalo im sie bo poszlo im z 10 uhow i 10 sd. Dostali 2 ihy 5 hmm i z 7 pustych bp. Uzylem z 80 uhow, ale im to nie robi robia to co lubia. No, ale co my na to mozemy jedynie sprzedac konto i kupic pacc i isc na inny server, albo sobie odpoczac. MAm jeszcze male pytanie gdzie poszli ludzie z Fag'u?
Kidlex pokazales teraz jakim jestes noobem i teraz napewno, ci nie zaplace mozesz mnie bic. Skonczylem z Aureą. To server dla takich idiotow jak ty!
Zal mi ciebie jak, wiedze cię koles idz sobie lepiej na Ots'a Aurea war i se jebal!
SORRY ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE! JAK BY BYLY..
|
Dziecko wez lepiej tabletke na uspokojenie. Jestem pewny ze jak pisales tego posta to miales lzy w oczach? 

Flimon says:
a ja Raksa
Olka says:
a co to za zespol?
|
|
|