Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
No to jak już zaczynasz pisać na forum nasz drogi krytyku to mógłbyś chociaż z łaski zajrzeć do słownika bo mnie aż to boli, a po drugie jak ci coś nie odpowiada to wyrzuć komputer za okno, a nie tu marudzisz.
|
Oj, mój maly noobku. Myślisz ze ty jestes lepszy? Hmm... ty masz problemy, nie ze ktoś ci coś zrobił, tylko dlatego, ze ze masz przewagę, robisz problemy z zabicia 8 levela nie, bo go znasz tylko nie masz co robić. Idze lepiej chłopie kup se "Browara" i może obejrzyj mecz z kolegami jeśli ich masz? Bo, nie wiem czy z ciebie sie śmiać czy plakać. Mogę powiedzieć, ze to co mówisz to jest żałosne. Może to co teraz mowie tez, ale wiem przy okazji co mowie. Jesteś takie dziecko neo. Kiedy pewnie 'mamusia' pozwoli Grasz 10h jak ojciec nachlany matka w pracy. Ty weź myśl, jestem ciekawy jak ty sie uczysz. Srednia 3.0? Bo, mówisz jak byś chciał, a nie mógł. Najlepiej daj sobie spokój z Tibia. Mówię ci, nie nadajesz sie do tego. Bo, co to za satysfakcja zabić mnie w 6. 70+ levele.
@RAks > Kynoxy
Wiecie, to bylo na poziomie 2 klasy. Nie macie co mowic?
Według mnie ten temat powinien być usunięty. To ci piszecie to nie ma sensu, piszecie żeby napisać.
Kynoxy wiesz smiejesz sie z tego, pewnie ty tak masz w domciu. Opowiadasz mowiąc o kimś. Jak chcesz opowiedzieć nam o swojej rodzinie i jak cię traktują (proszę mów) ja posłucham.