Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frixar
Oj, mój maly noobku. Myślisz ze ty jestes lepszy? Hmm... ty masz problemy, nie ze ktoś ci coś zrobił, tylko dlatego, ze ze masz przewagę, robisz problemy z zabicia 8 levela nie, bo go znasz tylko nie masz co robić. Idze lepiej chłopie kup se "Browara" i może obejrzyj mecz z kolegami jeśli ich masz? Bo, nie wiem czy z ciebie sie śmiać czy plakać. Mogę powiedzieć, ze to co mówisz to jest żałosne. Może to co teraz mowie tez, ale wiem przy okazji co mowie. Jesteś takie dziecko neo. Kiedy pewnie 'mamusia' pozwoli Grasz 10h jak ojciec nachlany matka w pracy. Ty weź myśl, jestem ciekawy jak ty sie uczysz. Srednia 3.0? Bo, mówisz jak byś chciał, a nie mógł. Najlepiej daj sobie spokój z Tibia. Mówię ci, nie nadajesz sie do tego. Bo, co to za satysfakcja zabić mnie w 6. 70+ levele.
|
Za samo wymienienie moich rodziców w tym temacie powinieneś w pysk dostać. Synu, ty mi o browarach mówisz, o meczach? Czternastolatek?! Ehh... O nauce mi wspominasz? To źle ci się wydaje, to nie ja wale takie byki na forum a na koniec postu przepraszam za błędy jeśli takowe się pojawiły. Mnie nazywasz dzieckiem neo? Ja płacze po forach, że padłem w grze internetowej? To ja robię z siebie idiotę z którego śmieje sie całe forum? Nie wiem co ma oznaczać twój post, ale widzę, że sobie analizę swojego życia strzeliłeś tylko wstyd ci się do niej przyznać. Kończę dyskusję z tobą do czasu kiedy ci pierwszy zarost wykiełkuje, może do tego czasu sie ogarniesz. Powodzenia stary, w tym prawdziwym życiu.
PS: pxlz ja pacilem 20k zostaw mnie juz plxplxpl no wesss!!!s1
@down
Głupio nie, ale bez sensu. To jest dopiero ciekawe, tego uczą po ukończeniu 15 lat, wiec też się niebawem nauczysz.