Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2007, 20:08   #125
4drian
Użytkownik Forum

4drian's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Świat: Selena 4ever
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nala$ Pokaż post
@djin
Ajajajaj... Pamietam jeszcze jak wbijalem rs'a na swoim ed w nocy gadalem z jednym z moich rl zaczeles podbijac, mowie spx.
Pozniej cos gadales, a kiedy zapytalismy o wiek powiedziales ze 13. Nie wiem moze sharujesz, jestes second ownerem, klamales badz klamiesz teraz. NIE WNIKAM chcialem sie tylko podzielic z reszta uzytkownikow tego forum swoimi wiadomosciami.

Pzdr/hasan

P.S. why wyniosles sie na non-pvp?
Ja cos tego niemoge skojarzyc po co miałbym mówic ze mam 13 lat skor tylu niemam xD Niepamietam nawet kiedy wbiłes rsa jedyna rozmowa z Toba która pamietam to bylo jak Rondalf (terazniejszy mój friend) mnie bloknol i padlem. Mozesz popytac jak tylko masz na to ochote A na Guardie wynioslem sie niedlatego ze padalem ani nic z tych rzeczy, niemiałem klopotów z huntami ani nic jedyny hunted od Alucarda ale i tak by mnie nie ubił ale zrobiłem na guardi chara dla kolegi na questa i zaczełem sobie grac tak poprostu i juz tam zostałem Calidril dal mi jakies eq i expiłem sobie troszke a na Selenie zrobil sie straszny burdel wiec postanowilem zostac

Btw. na Selenie zrobilem sobie chara którego name niezna nikt szykujcie sie na powrót nowego Djinna

-.- Djinn zawsze miał tylko 1 ownera mnie -.-
4drian jest offline   Odpowiedz z Cytatem