Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2007, 21:18   #931
strausss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 12 2006

Świat: Xerena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeB Pokaż post
strauss jak ci tak bardzo przeszakadzają Polacy i ich tak bardzo nie lubisz i wstydzisz to wy*******aj za granice, do Rosji najlepiej tam też Polaków nie lubią, zmień obywatelstwo, naucz sie języka, obyczai, kultury i bedziesz miał święty spokój i wtedy sobie możesz gadać "pierdoleni polacy" albo cos w tym stylu.
No i widać jaki z ciebie tuman.Akurat Rosjanie lubią Polaków( nie mówię o ich rządzie tylko zwykłych ludziach, a wiem co mówię bo byłem w Rosji).
A co do wy*******ania za granicę - dlatego że w Polsce jest bardzo wielu debili takich jak ty to mam emigrować zamiast próbować coś zmieniać?
Ty chyba też jesteś z tych co to morda pełna frazesów jacy Polacy są wspaniali, a ty już możesz być mendą bo nie widać cię w tłumie.Przypadkiem nie Młodzież Wszechpolska?
Reasumującm, twoja reakcja jest bardzo typowo polska niestety -nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów.A fakty są takie że zanim poznałem kilku spoko kolesi to spotkałem mnóstwo popaprańców - marna statystyka.
strausss jest offline   Odpowiedz z Cytatem