Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Najslabszy nie, ale jest porownywalny do sorca a w porownaniu do sorca jest slabszy, nie na tyle zeby byc bezuzyteczny, ale wciaz slabszy.
Podniecanie sie mozliwoscia leczenia i robienia UHow tez jest mocno nie na miejscu. UHy robi tak samo dobrze druid na 30 lvl jak i na 300 wiec nie jest to zacheta ktora powinna ludzi przyciagac do robienia druida jako glownej postaci, a co do leczenia...
[...]
CIP obiecuje ze nastepny update bedzie poswiecony balansacji pomiedzy sorcem a druidem, wiec moze sie duzo zmienic.
|
Nie rozumiem skąd ten pogląd, że druid jest słabszy od sorca. Owszem, jest profesją o wiele mniej efektowną, ale ma nad magiem dużą przewagę w postaci tańszego leczenia, które przydaje się przecież cały czas, a nie tylko podczas grupowych polowań. Mag natomiast dysponuje czarem energy wave, który przydaje się jedynie wtedy, gdy znamy jakiegoś rycerza gotowego marnować dla nas tony uhów podczas brania na klatę 5 dragon lordów czy hydr, żebyśmy mogli sobie z ww. czaru postrzelać. O używanym raz na pięć lat ultimate explosion nie ma nawet co wspominać.
Cytuj:
Przed update rycerz mogl expic:
Skaraby, zolwie, guardy, minosy, smoki.
Sorc wszedzie.
Po update rycerz moze expic prawie wszedzie.
Sorc nadal moze expic wszedzie.
|
Przed updatem rycerz też mógł expić wszędzie - jak nie bronią, to z exori lub run. A że tracił na to mnóstwo kasy? No cóż, ty tego czynnika też nie wziąłeś pod uwagę
Cytuj:
Czym to sie rozni od sytuacji sprzed update???
|
Tym, że mag zabierając mana fluidy do wyczerpania swojej ładowności może polować góra 2-3 godziny, rycerz - kilkakrotnie dłużej.
Cytuj:
Podoba mi sie wieksze urozmaicenie broni dystansowych.
|
A mnie nie. Paradoksalnie ciekawiej było (i mówię to z perspektywy paladyna, nie maga) jak paladyn przez całe życie mógł używać praktycznie tylko jednej broni i jednego rodzaju amunicji...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon
To chyba miales mega pecha ze sie nie zwrocilo - zwlaszcza na hero 
|
Tell me about it... W sumie przez ok. 8 godzin zabijania hero zdobyłem crown helmet i red piece of cloth...