A więc tak.
Ostatnio w ogóle nie expiłem, a jak już poszedłem sobie na hunta z kuzynem efekt był piorunujący
Cytuj:
Jul 28 2007, 17:58:54 CEST Died at Level 39 by a giant spider
|
Od tamtego momentu nie expiłem i olałem lvl.
Nie miałem także czasu żeby tak naprawdę pograć w Tibię, bo wychodziłem o 8 do pracy, w domu byłem około 18, następnie szybko coś zjeść etc. i pójść się spotkać ze znajomymi i w domu wolny byłem koło 22.30. Tak więc jak sami widzicie w większości tylko UHy robiłem i to na bocie bo nawet czasu nie miałem żeby posiedzieć przy kompie. Jedynie w nocy do mniej więcej pierwszej, drugiej...
Tutaj Wam wrzucę jakieś SSy z tych paru dni, ale ostrzegam - nic nadzwyczajnego.
Oczywiście mówić nie muszę, że lvl mam 38 a mlvl - 42.
Zaraz 43 ale nie chce mi się już wrzucać.
Jakieś looty
A tutaj byłem sprzedać loot w Outlaw Camp o wadze
Cytuj:
21:39 You see a backpack (Vol:20). It weighs 27805.00 oz.
|
Liczyłem na więcej ;/
A tutaj hunt na GSach na którym padłem
Gdzieś mi się ich masa fot pogubiła m. inn. jak solowałem GSa i inne tez ciekawe fotki...
Ja dzisiaj w nocy jadę grzać dupę nad morze, tak więc do około 18 sierpnia fot nie będzie, ale jak wrócę to postaram się częściej wrzucać bo już wtedy chyba nie będę tak zawzięcie pracował jak teraz. Postaram się dawać bardziej urozmaicone bo ostatni tydzień spędziłem tak właściwie, a właściwie mój bot spędził nad UHami tak więc jak wrócę po wypoczynku to będzie lepiej.
Miłych wakacji ;*
Pozdrawiam