Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Syphilis
Strausss
Za same teksty typu <<pojebani Polacy>> Powininni cie w betonie lub asfalcie zakopac bo w polskiej ziemi szkoda takiego <Polaka> chowac
88
|
O, to właśnie miałem na mysli pisząc o pojebanych Polakach
I wyjaśniam jeżeli ktoś do tej pory nie załapał.
Nie mówię że jeśli ktoś jest Polakiem to jest gnojem.Próbuję powiedzieć, że niestety wielu Polaków to dupki i palanty - a to drobna ale istotna różnica.
Reakcja tego kolesia ( jakże adekwatny nick

) mówi sama za siebie.Nawet jeżeli ktoś jest najgorszym s*****elem to złego słowa na niego nie można powiedzieć bo to POLAK.
Moja mamuśka ma podobny stosunek do Kościoła i księży(moherek

)
Jak ksiądz naod*******a maniany to przecież to też człowiek i zdarzaja mu się potknięcia, ale krytykować nie wolno bo to święta osoba.
Tu jest to samo - ma ci się podobać, na kolana chamie przed majestatem Rzeczpospolitej.A jak ci się nie podoba, to morda w kubeł i wy*******aj.
I coś na rozluźnienie:
Podział pracy w piekle
kotły z grzesznikami z USA - pracują tam diabły które podpadły Lucyferowi, bo z tego kotła każdy ciągle próbuje spieprzać i trzeba ich spychać na dno, mnóstwo roboty
kotły z ruskimi - dużo luźniej bo oni zawsze starają się wypchnąć przywódcę żeby mógł uciec,diabeł od czasu do czasu da mu w łeb i z powrotem do kotła
polski kocioł - praca tylko dla zasłużonych szatanów, absolutny brak roboty, bo tu jak ktoś próbuje uciec to zaraz pozostali wciągają go z powrotem
OMG za takie dowcipy Syphilis i pozostali będą wsadzać do pudła jak już zostaną Ziobrami bis - mam przesrane.