Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Tez mi kurwa dowcip. Puenty mozna sie domyslic po przeczytaniu 1 linijki. Zastanawiam sie czy to nie sluchacze powinni zaczac sie dostosowywac do twojego poziomu. I nie mowie tego dlatego, ze jedziesz polakow. Prosze bardzo nie podoba ci sie, w porzadku, kazdy moze miec wlasne zdanie ale jak chcesz napisac cos smiesznego to napisz cos naprawde smiesznego bo piszac takie dowcipy pokazujesz tylko jak bardzo jestes zalosny.
Ps: Ile lat ma twoja mama? Ja zawsze myslalem ze "moherki" to sa po szescdziesiatce. Mam nadzieje ze wiesz, ze im starsza kobieta tym wieksza szansa na to ze urodzi dziecko z zespolem downa?
|
no to szkoda że nikt nie powiedział tego twojej matce, może wtedy urodziła by cię wcześniej.Wyrazy współczucia ale jeśli chcesz popłakac że masz zespól Downa, to może w innym temacie np. zbiórka pieniędzy dla niepełnosprytnego Wroona - kupmy nieszczęśnikowi pacca, tibia to jedyny promyczek jego nieszczęśliwego życia.
Spróbuj mimo wszystko jest trochę ludzi dobrej woli i ktoś może sypnie kasą

ps.Syphilis dbać o dobro swojego kraju to m.i. zachowywać sie tak aby inni nie musieli się za ciebie wstydzic lecz mogli być dumni z tego że pochodzą z tego samego kraju.
Jesteś dumny jak widzisz w tibii że ktoś po polsku rozmawia i chwali się że kogoś okradł, zrobił mu PA lub pk bez powodu?