Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strausss
no to szkoda że nikt nie powiedział tego twojej matce, może wtedy urodziła by cię wcześniej.Wyrazy współczucia ale jeśli chcesz popłakac że masz zespól Downa, to może w innym temacie np. zbiórka pieniędzy dla niepełnosprytnego Wroona - kupmy nieszczęśnikowi pacca, tibia to jedyny promyczek jego nieszczęśliwego życia.
Spróbuj mimo wszystko jest trochę ludzi dobrej woli i ktoś może sypnie kasą 
ps.Syphilis dbać o dobro swojego kraju to m.i. zachowywać sie tak aby inni nie musieli się za ciebie wstydzic lecz mogli być dumni z tego że pochodzą z tego samego kraju.
Jesteś dumny jak widzisz w tibii że ktoś po polsku rozmawia i chwali się że kogoś okradł, zrobił mu PA lub pk bez powodu?
|
jak już nie masz co odpowiedzieć to jedziesz z tekstem że "Tibia to całe twoje życie, itd" żałosne.
Nigdy jeszcze nie widziałem żeby ktoś stał pod dp i sie chwalił że kogoś ojebał, zajebał, zrobił PA na kimś. Jedziesz po ludziach bo zostałeś skrzywdzony przez nich, wiem to jest smutnem tez kilka razy mnie zabili albo rządali "Boh or die" , ale nie rozpaczam z tego powodu i nie jade Polaków za to że tak zrobili. To jest elemnt gry. Jak sie nie podoba, nie graj... proste, nie?
Topic
a szkoda że ta wojna sie kończy, skończyła, można było powalczyć według mnie nie byliście bez szans. ;o