Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Numenorian
Teraz swe bedą ostre PA jebać >.<
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
@up
Zawsze to robili.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Numenorian
Wiem, ale teraz bedzie jeszcze gorzej ;s 
|
Jakie ty mozesz miec pojecie o tym czy bedzie lepiej, czy bedzie gorzej. PA jest nie odlaczna czescia gry czy chcesz czy nie kazda strona ktora wygra wojne bedzie w wiekszy lub w mniejszy sposob z tego przywileju korzystala.
Teraz co chwile nooby rzucaja formulki "BB/NF to ZUO", a ja dobrze pamietam jak bylo za czasow np Mo Murdy, zabijali za to ze jestes znajomym swe (sam tak padlem 2x i mialem hunta za to), z nimi w gildi, jak ktos od nich padl to szedl sobie zabic jakiegos szweda lub kogos kto nie jest z nimi w gildi zeby na blessy miec, o wywalaniu z respa to nie mowie, zenku ktory co chwile kogos ujebywal

, i reszta lepsza nie byla. Jak zaczales jechac jakiegos zlodzieja, PK ktory przed chwila ujebal ci kumpla to na 90% miales problemy, bo nawet jesli nie biles wtedy kolegi MM to wymysliliby ze go znaja zeby cie ujebac xd.
Wielu moich znajomych odeszlo wtedy z Kyry, wrocili po wygranej FG v MM w grudniu-styczniu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PizzaFast
Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:
SWE : How long you will be here?Can I be next?
PL : pl? siemqka
SWE : No, Im not pl, answer my question Im litle bussy.
PL : Co?
SWE : Listen, I still dont understand you, Dont waste my time, and answer me!!!
PL : Ja nie gadam po angielskqu
........
PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.>
|
Dokladnie, dwie nacje PL?&BR?