Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2007, 15:47   #299
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Świat: Kyra
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amasek Pokaż post
1)wannabepro i to mowi koles co cale zycie znaczyl JEDNO WIELKIE ZERO poczawszy od arcani po kyre (nie pamietasz jak mi lizalesna arcanii co? i jak jest byc przez cale zycie przydupasem szwedow i frajerem na posylki, ja chociaz mialem swoje tzw 5 min).
I to odpowiada koleś który sprzedał chara bo sobie nie radził z swe i poddał się sprzedając chara i twierdząc iż gra mu sie znudziła

[quote=Amasek;1580351]
Na dodatek na arcanii TO CIEBIE wyjebali z serwera a nie mnie - to jak miałem "wymiotkowi "lizać dupe?"

Jednym słowem Amasek mój idolu jesteś takim pro w daniu wyjebać się z serwera że normalnie sorry za mój wcześniejszy post

Cytuj:
zapewne nawet nie wiesz co znaczy wannbepro bo w innym wypadku bys nie uzyl tego w stosunku do mnie ale to tylko swiadczy o twoim angielskim ktory zreszta nadaje sie tylko do spuszczenia w klopie.
wiem co to znaczy - w Twoim wypadku - jesteś "Pro wyjebaniec z serwera" - normalnie master w tej dziedzinie jesteś!

Cytuj:
nawet nie wyobrazasz sobie jak wiele ci do mnie brakuje i to okreslenie zachowaj lepiej dla siebie. i Princess Agusia sie dziwi ze tacy polacy sa pomiatani na kyrze. mamy prosty przyklad zwyklego pustego polaka co potrafi tylko pisac i wytykac ludziom a sam nigdy nic nie osiagnal. nastepnym razem jak masz cos do mnie to przemysl ogol sytuacji pustaku
Hi.
PL?

Bo mi sie wydaje że TO TY JESTEŚ TYM POLAKIEM POMIATNYM NA KYRZE

Ja jakoś gram sobie na serwie, gadam ze swe i jeszcze nigdy od nich nie padłem za to że jestem polakiem (najwyraźniej to Twój angielski "sux" skoro nie umiesz się dogadać z swe )

Na dodatek to TY stałeś się celem nr 1 swe (tak to się kończy jak noob podchodzi do np. Patteh-a i pyta "pl?" - ten mu na to "no" a uparty amasek "dasz coś?" Patteh się wkurza i Amasek ma hunta )
Cytuj:
2) nastepnymzem nie mysl
Sorry Twój tryb życia bez myślenia mnie nie interesuje.

Pozdrawiam,
5p34k35

Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 01-08-2007 o 15:49.
Nide Wune jest offline   Odpowiedz z Cytatem