Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2007, 16:46   #303
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Świat: Kyra
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amasek Pokaż post
1)

" Lokacja: Im Travel :< "

i wszystko jasne nt twojego angielskiego zreszta wystarczy spojrzec na tibia.com forum i twoje posty
Ważne że da sie zrozumieć co chce powiedzieć - a pro w angielskim nie musze być - z obcokrajowcami się dogaduje z łatwością

Cytuj:
2)
znam cie i twoj styl gry, lizales dupe mi na arcani gdy bylem w E0 (wtedy prowadzilismy w wojnie) jednak gdy hackneli naszych ziomkow przenieslismy sie na kyre, ty jak posluszny piesek poszedles za nami bo nie miales juz przyszlosci na arcani, na kyrze kontynuowales lizanie tym co prowadzili w wojnach. byles zawsze II lub III rzedowa postacia tzw kiepem, nikt nigdy ciebie nie chcial w gildii, byles zawsze uciazliwy, spamowales ludziom ktorzy mieli cie gleboko w dupie itp itd. wywalili mnie z servera ale tak jak juz pisalem na tibia.com (przykro mi ze nie byles w stanie tego zrozumiec bo bylo to napisane w jezyku ang ale specjalnie dla ciebie przetlumacze), przez ten rok grania doswiadczylem 100x wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz w stanie doswiadczyc grajac nawet 5 lat czaisz? nigdy nie zrobisz chara 170 lv, nie bedzie ci pisane ownowac serva bedziesz zawsze tym kiepem ktorym jestes. jestes skazany na lizanie dupy taki jest twoj zalosny los a uwazasz sie za wlasnie prosa dzieku ktoremu AMAS zostal wywalony z Kyry. w tym wypadku stwierdzenie wannabepro swietnie pasuje do ciebie, no coz, ja tym prosem bylem robilem co chcialem faktycznie czasem przeginalem, wywalili mnie i co? i teraz dostrzegam to czego nie dostrzegalem za czasow kiedy gralem. prawda jest taka ze zawsze bedziesz daleko za mna chocbym nie gral przez kolejne 5 lat. tyle o tobie.
O lol co ty o mnie wiesz? Nie wiesz nic a gadasz głupoty

Ty ownowales serwer, czy zostałeś z niego Own3d?

Skąd wiesz jakie chary posiadam obecnie, jaki mam nimi lvl, które z nich sam wyexpiłem ? Nic nie wiesz. I dalej zostaniesz bez tej wiedzy.

I choć miałeś lvl 170, to dalej mogę Cię określić mianem "wannabepro" - bo to Ciebie wyjebali z serwera i TO TY NIE RADZIŁEŚ SOBIE Z SWE.

Cały Twój post to "ostra" głupota.

Cytuj:
ja tym prosem bylem robilem co chcialem faktycznie czasem przeginalem, wywalili mnie i co?
Tylko Ci się wydawało że jesteś pro. I właśnie dlatego że Ci się tak wydawało wyjebali Cię.

Żal mi Ciebie - nie masz już co robić to spamujesz forum.

Pozdrawiam,
5p34k35
Nide Wune jest offline   Odpowiedz z Cytatem