Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2007, 19:52   #310
Amasek
Użytkownik Forum

Amasek's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Bolesławiec

Imię: Garlerdon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MusashiSun Pokaż post
Ja 12,13, w porywach 15 - zdziwiłbyś się ile lat mam, dodam że jestem o wiele starszy od ciebie szczeniaku. Skończ z tymi swoimi tekstami bo szmacisz się dalej. Zaczyna to być już niesmaczne i nawet chore. Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
Miałeś 170lvl no i?
Powinieneś wiedzieć że nie lvl świaczy o człowieku matole.(powinienem użyć mocniejszego słowa aby to doszło do ciebie).
Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.

amasek twoje słowa nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, bo nie będę miał w poważaniu małego smarkacza z kompleksami.
szczere wyrazy wspolczucia dla ciebie i twojej rodziny ze majac tak duzo lat grasz w tibie niezle musisz to TY miec kompleksy zeby grac w tibie w takim wieku. moze jestes Abo?? proponuje znalezc prace rozpieszczony frajerze na utrzymaniu mamusi.

>> Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
>> Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.

pierwsza czesc to prawda przed ktora nie proboje uciekac gralem dla siebie, osiagnalem wystarczajacy level no i mnie wyjebali zreszta co tu duzo mowic nie masz pojecia zapewne jak to jest miec nawet 80 level wiec nie bede do ciebie przemawial o tym. a co do tego honoru w tibii to wiesz (jesli grales kiedys w ogole) jak to jest w ogole lol smieszy mnie jak ktos uzywa tego slowa w polaczeniu z tibia. idz moze do banku samotnych serc znajdz kobiete swojego zycia i zacznij normalne zycie elo.

>> Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
>> Miałeś 170lvl no i?

zdzialalem na kyrze wiecej niz sobie mozesz tylko wyobrazic i pomazyc. mialem 170 level ktorym robilem co chcialem, dzieku ktoremu zarobilem na LAPTOPA (pozdro geddxD) i walilem w dupe takich smieci jak ty

Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 19:56.
Amasek jest offline   Odpowiedz z Cytatem