Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amasek
szczere wyrazy wspolczucia dla ciebie i twojej rodziny ze majac tak duzo lat grasz w tibie niezle musisz to TY miec kompleksy zeby grac w tibie w takim wieku. moze jestes Abo?? proponuje znalezc prace rozpieszczony frajerze na utrzymaniu mamusi.
>> Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
>> Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.
pierwsza czesc to prawda przed ktora nie proboje uciekac gralem dla siebie, osiagnalem wystarczajacy level no i mnie wyjebali zreszta co tu duzo mowic nie masz pojecia zapewne jak to jest miec nawet 80 level wiec nie bede do ciebie przemawial o tym. a co do tego honoru w tibii to wiesz (jesli grales kiedys w ogole) jak to jest w ogole lol smieszy mnie jak ktos uzywa tego slowa w polaczeniu z tibia. idz moze do banku samotnych serc znajdz kobiete swojego zycia i zacznij normalne zycie elo.
>> Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
>> Miałeś 170lvl no i?
zdzialalem na kyrze wiecej niz sobie mozesz tylko wyobrazic i pomazyc. mialem 170 level ktorym robilem co chcialem, dzieku ktoremu zarobilem na LAPTOPA (pozdro geddxD) i walilem w dupe takich smieci jak ty
|
Dobra Amas będziesz się kłócic jak tu same pro są

Przecież MusashiSun zna Wielkiego Grena, a Nide Wune był największym przydupasem Tetra, Yoyoema to nie wiem co to za kundel xD