Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2007, 21:12   #313
MusashiSun
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: K.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amasek Pokaż post
szczere wyrazy wspolczucia dla ciebie i twojej rodziny ze majac tak duzo lat grasz w tibie niezle musisz to TY miec kompleksy zeby grac w tibie w takim wieku. moze jestes Abo?? proponuje znalezc prace rozpieszczony frajerze na utrzymaniu mamusi.

>> Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze.
>> Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową.

pierwsza czesc to prawda przed ktora nie proboje uciekac gralem dla siebie, osiagnalem wystarczajacy level no i mnie wyjebali zreszta co tu duzo mowic nie masz pojecia zapewne jak to jest miec nawet 80 level wiec nie bede do ciebie przemawial o tym. a co do tego honoru w tibii to wiesz (jesli grales kiedys w ogole) jak to jest w ogole lol smieszy mnie jak ktos uzywa tego slowa w polaczeniu z tibia. idz moze do banku samotnych serc znajdz kobiete swojego zycia i zacznij normalne zycie elo.

>> Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum.
>> Miałeś 170lvl no i?

zdzialalem na kyrze wiecej niz sobie mozesz tylko wyobrazic i pomazyc. mialem 170 level ktorym robilem co chcialem, dzieku ktoremu zarobilem na LAPTOPA (pozdro geddxD) i walilem w dupe takich smieci jak ty
Po 1. Wspominasz o mojej rodzinie a później o banku samotnych serc,,, -sam sobie zaprzeczasz,
Po 2. Piszesz mi abym znazł prace i ze jestem rozpieszczonym frajerem na utrzymaniu mamusi,,, -mam prace, mieszkam z żoną i synkiem, a mojej matki niestety już na tym świecie nie ma,
Po 3 Raczysz mnie uroczym tekstem na temat iż nie miałem nawet 80 lvla,,, -twoje zdanie, równie śmieszne jak pozostałe, mam wyższy niż 80, podpowiem trzy cyfrowy i nadal gram, nie zostałem wykopany tak jak ty szczeniaku,
Po 4 Wspomiałeś aby żyć normalnie, a powiedz mi jak zdobyłeś taki lvl w takim czasie? Wiesz co, nie odpowiadaj bo i tak mnie to nieobchodzi,
Po 5 Piszesz że zarobiłeś dzięki tibi laptopa,,, -wow, laptop super, jesteś wystrzałowy (ironia),naprawde powód do zazdroszczenia.Jak to jest dla ciebie sukces życiowy to jeszcze niczego nieprzeżyłeś i nie doświadczyłeś szczeniaku. I kto tu jest frajerem? Laptopa miałem już pare lat temu, dzięki pracy, której się nie boje. Uważam że to nie jest powód do chwalenia się, bo w życiu jest o wiele innych poważniejszych spraw.
Po 6 Piszesz o waleniu w dupe takich kolesi jak ja,,, -wiesz aby się zwierzać o swoich podbojach seksualnych to pomyliłeś forum. Na forum dla gejów wysłuchają twoich opowieści i może uraczą ciebie swoim towarzystwem Musze ciebie zmartwić nie jestem 'ciepły' tak jak ty, więc nie próbuj mnie w swoich wypowiedziach podrywać.
Po 7 Nie myliłem się że szmacisz się jeszcze bardziej, nie potrafisz przyjąć chłodnej krytyki, ale za to prawdziwej.
Po 8 Nadal twoje słowa nie robią na mnie wrażenia smarkaczu z kompleksami.
MusashiSun jest offline   Odpowiedz z Cytatem