Cytuj:
Oryginalnie napisane przez z3n3k
Dobra Amas będziesz się kłócic jak tu same pro są   Przecież MusashiSun zna Wielkiego Grena, a Nide Wune był największym przydupasem Tetra, Yoyoema to nie wiem co to za kundel xD
|
zenek ty za to jesteś największy pro,tak dużym że wyleciałeś na zbity pysk z kyry razem z amaskiem. jesteście siebie warci.
Może tym razem kupisz jakiegoś chara, aby później walczyć i móc znowu się wypłacać.
twoje słowa zenek też nie robią na mnie wrażenia, bo umiesz tylko szczekać. Jesteś nawet większym szczeniakiem jak amasek. zenku.
<>down -zenek. Kto poleci z kyry? Jak widać ty, i pewnie nieraz jeszcze będziesz się spłacał szwedom.
<>2 down -amasek. Jeśli nie wiesz i nie jesteś dostatecznie poinformowany to zamilcz. O Greena spytaj m.in. Gedda.
Nazywacie mnie prorokiem Greena, a prawdziwimi prorokami to was trzeba nazwać zenku i amasek, tyle razy obiecaliście dokopać bb i nf, że to już zaczyna być monotonne.
Prawda boli,,, co nie amasek,,nie potrafisz nawet w normalny sposób obronić swojej postawy.
Amasek poraz kolejny potwierdziłeś że nie umiesz prowadzić inteligentnego dialogu. Twoje tępe teksty, to pewnie wina otoczenia (rodzina koledzy -niepotrzebne skreślić), nie prowadzą do niczego. Amasek co ty osiągnełeś? Liczą się konkrety, jedyne co osiągnełeś to że wylatujesz z serwa z 170lvlem,,, (jak juz kiedys wspomiałem tobie, ale nie zajarzyłeś- lvl to nie wszystko matole). I z jednym się z tobą zgodze- nie jestem na twoim poziomie bo jestem na wyższym - pod względem inteligencji, dorobku życiowego, perspektyw i ogólnego poglądu na sprawy zyciowe.