Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Udało sie ;D  Ktoś mnie pojechał, mmm dawno tego nie było 
No to zaczynamy
@Nata~ :
Linglifer napieprza palków po 30 lvle, a później mówi że shielda szukał, ale chyba nie zauważył że to palek :< To sie nazywa pro player
@Kidlex :
Ja proponuje jeszcze raz iść sobie do Ab'Dendriel i powybijac troszq noobków, może sprawia Ci to przyjemnośc, bo na więcej nikt Ci nie pozwoli, zawsze mieli Cie za pomiota i posłańca
@Doneq :
Kotq, nie gram na Aurea od X czasu, pacca miałem za czasów Furory, gdy tam grałem, ale oczywiście nawet o tym nie wiedziałeś, bo po co, przecie to tylko szary Jojo  Zreszta, stać mnie i nic Ci do tego xD
@Kojak :
Oo, uraz? Wyjebalem Cie 2-3 razy z expa, a któregoś razu nawet zajebałem ze znajomymi, teraz ja nie gram a Ty masz 90 lvl i jesteś koniem? Idź sie przejdź
To chyba wszyscy, huh, aż sie klawiatura pali
/Jojo
|
O jezu jak mnie pojechales stary;p plakalem caly dzien

a pozatym nie przypominam sobie aby jakis noobek mogl wyjebac mnie z respa... na dodatek z takim glupim, idiotycznym i przerazajacym nickiem ;p Jak tylko zobaczylem ze jestes online to odrazu uciekalem z exp place'ów

zebys mnie tylko nie zabil swoim ~40 pallem to wtedy mogles mi naskoczyc a teraz to sam wiesz ;p Pozatym nie dziw sie ze padlem .. skonczyly mi sie uhy w trapie;p,no ale gdybym byl tak zdolny jak ty to zabilbym wtedy Stinga, migs milvexa, samego ciebie i jeszcze polowe FAG'u

Pro Game jestes ;p A na furorze przez ten pacc jaki level wbiles ?? 20? na bocie ? Czy mama zabierala Ci komputer a babcia robila na ciebie listy?:>
@ Co do przejscia sie to odbylem przedchwila krótki spacer po okolicy

, a teraz ide troszke odpoczac i pograc w WoW'a ;p